13.7 C
Koprivnica
Nedjelja, 5. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
veliko priznanje

GLASAJTE! Križevački Klub kulture nominiran je za Ambasador nagradu za poseban doprinos sceni
G

Ambasador je nagrada publike i struke koja se dodjeljuje akterima hrvatske i regionalne elektroničke scene za glazbena ostvarenja u proteklih godinu dana.

Ne propustite

Križevački Klub kulture – multimedijalni i kulturni centar kojim upravlja Udruga K.V.A.R.K. nominiran je za Ambasador nagradu za poseban doprinos sceni!

Ambasador je nagrada publike i struke koja se dodjeljuje akterima hrvatske i regionalne elektroničke scene za glazbena ostvarenja u proteklih godinu dana. Ambasador potiče svježe nove projekte, programe i autore, platforma je koja se brine za nove kreativce na sceni i odaje počast najboljim festivalima, klubovima, glazbenicima i plesnim destinacijama.

Duboko poštujući zajednicu, Ambasador je konstruiran u jednakoj mjeri kao nagrada struke i publike. U utorak, 15. studenoga 2022., otvoreno je javno glasanje, a svoj glas publika može dati na službenoj online adresi https://www.ambasador.hr/online-glasanje sve do 29. studenoga 2022. do 23.59 sati. Ovogodišnji Ambasador sastoji se od 35 kategorija – 17 u kojima pobjednika bira publika, i 18 odabranih od struke.

Nagrada za poseban doprinos sceni je hrvatska nagrada struke. U ovoj kategoriji nominirani su: Croatia Beach Music Conference (Novalja, otok Pag), Inner Child (Split), Klub kulture (Križevci), LMF festival Episode 01 (Las Vegas, SAD) i Tuesdays at Revelin (Dubrovnik). O pobjedniku odlučuje Stručni žiri nagrade tajnim glasanjem. Ove godine žiri čini preko 100 aktera domaće i regionalne scene. Nagrada će se dodijeliti u četvrtak, 8. 12. 2022. u klubu Bogaloo u Zagrebu.

Udruga K.V.A.R.K. ovim putem zahvaljuje svim svojim partnerima, suradnicima i izvođačima koji su doprinijeli razvoju elektroničke scene i obogatili program Kluba kulture – multimedijalnog i kulturnog centra.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Modni kutak

Prekrasna djevojka “zaustavila vrijeme” u centru grada, zebrasti uzorak nije nas ostavio ravnodušnima

Ova simpatična plavuša hrabro je odabrala ovu gotovo pa ljetnu haljinu. Ovaj zebrasti uzorak odličan je izbor za šetnju...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×