25.2 C
Koprivnica
Utorak, 30. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
POČINJE ČAROLIJA

Đelekovčani u nedjelju pale prvu adventsku svijeću, mještane pozivaju na druženje u parku uz čaj i kolačiće
Đ

Ne propustite

Na popisu onih koji će ove godine organizirano u druženju i veselju provesti prosinac je i  Đelekovec. Ova podravska općina prošle je godine započeli novu praksu blagdanskog okupljanja i druženja na otvorenom koja je naišla na dobar i velik odaziv mještana pa će ove godine u danima Adventa ponoviti isto.

Prvo događanje na rasporedu je već ove nedjelje kada se organizira paljenje prve adventske svijeće na rotoru i programom Dječjeg vrtića Iskrica. Nakon što završi službeni i radni dio programa, općinska vlast na čelu s načelnicom Larom Samošćanec sve poziva na druženje uz čaj i kolačiće.

Vikend prije Božića u planu je Božićni sejem na kojem će sudjelovati polaznici i djelatnici škole, općinske udruge i obrtnici, a toga popodneva stiže i Djeda mraz.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Modernizacija traje...

NOVI ŠOK IZ HŽ-a Zatvara se pruga Koprivnica – Križevci od 2. do 18. svibnja, objavili sve detalje – sretno!

Kako doznajemo, zbog nastavka radova, pruga državna granica – Botovo – Dugo Selo bit će zatvorena za promet između kolodvora Križevci i Koprivnica....
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×