14.6 C
Koprivnica
Nedjelja, 26. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
javni red i mir

U noći se pokačili u ugostiteljskom objektu: Pijan mladić (19) zadao udarce u glavu 31-godišnjaku, policija mu pronašla i oružje
U

Bit će pokrenut i prekršajni postupak zbog prekršaja iz Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana

Ne propustite

Slučaj narušavanja javnog reda i mira policija je zabilježila u noćnim satima, između 26. i 27. studenoga, u Križevcima.

Tamo je, u Ulici Ivana Zakmardija Dijankovečkog u ugostiteljskom objektu i ispred njega 19-godišnjak pod utjecajem alkohola od 2,70 promila fizički napao 31-godišnjaka zadavši mu nekoliko udaraca zatvorenom šakom u predio glave. Mladić (19) je uhićen te je izvršenim pregledom osobe pronađeno hladno oružje „bokser“ koji mu je oduzet.

Zbog počinjenja prekršaja drskog ponašanja protiv 19-godišnjaka će biti podnijet optužni prijedlog nadležnom prekršajnom sudu. Bit će pokrenut i prekršajni postupak zbog prekršaja iz Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Sretan imendan

[IMENDANI] Imamo čak četiri slavljenika danas, bit će fešte!

Anamarija, Zdenko, Zdenka i Filip danas slave imendan! Anamarija je angažirana, nadarena, atraktivna, moderna, autentična, rječita, inicijativna, jednostavna i aktivna...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×