12.9 C
Koprivnica
Subota, 27. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
uspješna potraga

Dolijali golobradi delinkventi, ukrali romobil vrijedan 3000 kuna, policija ih razotkrila nakon četiri mjeseca
D

Jedan je maloljetan, drugome je tek 18 godina, a obojica su s područja Zagrebačke županije

Ne propustite

Križevačka krim policija bila je prilično aktivna ovih dana. Nakon što su riješili slučaj krađe kukuruza vrijednog gotovo 100 tisuća kuna, dolijali su i mladi kriminalci s područja Zagrebačke županije, koji su ‘operirali’ po prigorskoj metropoli još krajem srpnju.

Naime, dvojica mladića, od kojih je jedan maloljetan, a drugom je tek 18 godina, na Trgu bana Jelačića ukrali su električni romobil vrijedan 3000 kuna i nestali u nepoznatom smjeru. Kada su već mislili da će se izvući, policija im je ušla u trag i nekoliko mjeseci kasnije provela nad njima kriminalističku istragu.

Također, pronađen je vrijedan romobil, koji je vraćen vlasniku, a zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela krađe, protiv dvojice golobradih delinkvenata bit će podnijeto posebno izvješće nadležnom državnom odvjetniku.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Svečana sjednica

Prekrasna Mirjana i ovog puta oduševila, jedan odjevni komad odjeće posebno se istaknuo

Ove srijede Križevci su slavili rođendan. Tako su brojni uzvanici iz ormara izvukli prekrasne modne kombinacije. Ravnateljica koprivničkog Doma zdravlja, Mirjana...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×