14.3 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 17. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Sajam cvijeća – 30. – 02. svibnja 2010.
S

Ne propustite

Danas je otvorena trodnevna, već tradicionalna manifestacija „Sajam cvijeća” u organizaciji Turističke zajednice grada Koprivnice.

Organizatore veseli činjenica što je iz godine u godinu ponuda i diverzifikacija cvijetnog i biljnog asortimana znatno veća u odnosu na prijašnje, ponajviše zbog povećanog interesa izlagača što je vezano uz sve veću posjećenost ove manifestacije, ali i očite modernizacije proizvodnje i prilagođavanja tržištu. Spoj lijepog vremena i bogate ponude cvijeća, sadnica, dendrološkog materijala, već je prvi dan izmamio brojne posjetitelje na Jelačićev trg, a sam evenat održati će se do nedjelje.

Uz već spomenutu prodajnu izložbu cvijeća, samu manifestaciju upotpunjuje prezentacija starih zanata tematski vezanih uz nju kao i ponuda stručne literature.

Kao i svake godine, sutra će na Praznik rada, Zrinski trg biti prepun zabavnih sadržaja, što će obogatiti događanje na Jelačićevom trgu i zaokružiti cijelu priču.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Koncert za pamćenje

FOTO/VIDEO Džentlmeni za kraj vikenda punog sadržaja u Pitomači

Koncert popularnih Džentlmena, jednog od najpopularnijih pop-tamburaških sastava, pokazao se kao pun pogodak za sve okupljene na pitomačkom glavnom...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×