11.8 C
Koprivnica
Nedjelja, 6. listopada 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
filmska potjera

Policija dva put zaustavljala mladića za volanom Audija, bježao im s 1,60 promila, na kraju se s njima sudario
P

Vozač je smješten je u posebnu prostoriju policije do otrježnjenja, a policijski službenici nastavljaju kriminalističko istraživanje

Ne propustite

Filmska potjera odvijala se noćas po koprivničkim ulicama zbog mladića koji se oglušio na zahtjev policije da zaustavi svoje vozilo.

Kako su objasnili u izvješću, jučer oko 23.35 sati u Koprivnici u Potočnoj ulici, u nadzoru cestovnog prometa zatečen je 29-godišnji vozač koji je pod utjecajem alkohola od 1,60 promila upravljao osobnim automobilom Audi koprivničke registarske oznake. Tom prilikom nije postupio po naredbama policijskih službenika izraženih pomoću svjetlosnih i zvučnih signala da zaustavi vozilo, već je bez zaustavljanja nastavio kretanje te je uslijed nepropisnog obilaženja automobilom udario u policijsko vozilo. Nakon što je prouzročio prometnu nesreću nastavio je kretanje te je naknadno zaustavljen.

Vozač je smješten u posebnu prostoriju policije do otrježnjenja, a policijski službenici nastavljaju kriminalističko istraživanje.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Supersport HNL

SLAVEN – RIJEKA 0:0 Sudac Zebec spasio Rijeku i poništio gol Farmaceutima, ništa novo i neočekivano

Može li Slaven Belupo otključati najtvrđu obranu lige? Znat ćemo za otprilike 90 minuta, a do tada evo i...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×