19.9 C
Koprivnica
Srijeda, 26. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
počinio niz prekršaja

Rijetko viđeni show 22-godišnjeg mladića! Napio se k’o majka, ukrao traktor, zabio se s njim u ogradu, banderu i okrenuo ga na bok, sad s ozljedama leži u bolnici
R

Da stvar bude još gora, nikad nije položio vozački ispit

Ne propustite

Pravi show ludbreškoj policiji priredio je u petak jedan 22-godišnji mladić, koji je Vinogradima Ludbreškim počinio niz prekršaja. Od krađe vozila, do vožnje u pijanom stanju, a na kraju je napravio i prometnu nesreću u kojoj je ozlijeđen.

Traktor je ukraden ispred jedne kuće u tom istom mjestu, što je 53-godišnji vlasnik odmah prijavio policiji. Međutim, policija je počinitelja otkrila tek u večernjim satima, oko 20.30 sati, kada se počinitelj ovog nedjela razbio s ukradenim vozilom. Da stvar bude još gora, bio je pijan, imao je 2.15 promila alkohola u organizmu, vozio je iako nikad nije položio ispit, a i traktoru je istekla prometna dozvola. Dakle, prekršio je sve što je mogao.

U takvom stanju, traktorom, na koji je bila prikopčana prikolica, koja, također, nije bila registrirana, je u jednom trenutku zahvatio travnatu površinu, pri čemu je lijevim kotačem naletio na betonski temelj dvorišne ograde, a nakon toga na zemljani nasip i betonski električni stup. Traktor se prevrnuo desnom bočnom stranom na kolnik, dok se prikolica odvojila i zaustavila dijelom na kolniku, a dijelom na travnatoj površini.

Mladi vozač, ako se tako može nazvati, zadobio je ozljede te mu je medicinska pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin, gdje je zadržan na liječenju. Njegove ozljede zasad nisu okvalificirane. Policijski službenici nastavljaju daljnji rad na utvrđivanju svih okolnosti.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Pan Ljetna liga

FOTO Malonogometne vratolomije zagospodarile na igralištu Apaša, počela je Pan Ljetna liga

Županijske nogometne lige završile su prije nekoliko tjedana, no ljubitelji nogometa ne moraju očajavati. Osim Europskog prvenstva, ljubitelji nogometa...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×