23.2 C
Koprivnica
Četvrtak, 2. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
identični slučajevi

Djevojčice od 13 i 15 godina ozlijeđene na zebrama u dvije odvojene nesreće, u bolnicu se javile tek naknadno
D

I u jednom i u drugom slučaju razmijenjeni su kontakti s vozačima i policija nije pozvana, ali je kasnije obaviještena od strane bolnice

Ne propustite

Tijekom četvrtka, nedaleko Ludbrega, točnije u Vrbanovcu i Zamlaki, dogodile su se dvije prometne nesreće u kojima su stradale dvije djevojčice od 13 i 15 godina. Obje je automobil pokupio na pješačkom prijelazu.

Prva od njih dogodila se u Vrbanovcu u jutranjim satima, gdje je prometnu skrivio 64-godišnji vozač, koji je vozio iz smjera Ludbrega prema Varaždinu. Dolaskom do pješačkog prijelaza nije se zaustavio i propustio pješake koji su već stupili na isti te je prednjim lijevim dijelom vozila naletio na 13-godišnju pješakinju. Nakon prometne nesreće
sudionici nisu kontaktirali policiju te su nakon razmjene osobnih podataka napustili mjesto događaja. Međutim, djevojčica je naknadno zatražila liječničku pomoć u OB Varaždin, a njezine će se ozljede okvalificirati naknadno.

Druga prometna nesreća dogodila se četiri sata kasnije nekoliko kilometara dalje, točnije u Zamlaki. Tamo je ozljeđena 15-godišnja djevojčica, također na zebri, a nesreću je zakuhao 35-godišnjak, koji je vozio prema Ludbregu. Da stvar bude zanimljivija, ni ovdje policija nije obaviještena o nesreći, već je djevojčica naknadno zatražila liječničku pomoć i njezine ozljede zasad nisu okvalificirane.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Zanimljiv vikend

[ČETVRTA NL] Imbriovčani žele pomrsiti račune Tehničaru, Molvarci se bore za čast, Legradu nova teška utakmica

Pet kola ostalo je do kraja još jedne sezone u 4. Nogometnoj ligi Bjelovar - Koprivnica - Virovitica. U...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×