12.9 C
Koprivnica
Subota, 27. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
JAVNI RED I MIR

Djedica (79) pretjerao s alkoholom, uznemiravao konobaricu, napao zaštitara, osam dana ne smije u kafić na Radničkoj
D

U događaju nije bilo ozlijeđenih osoba, osumnjičeni je smješten u posebnu prostoriju policije do otrježnjenja, protiv njega će biti podnijet optužni prijedlog nadležnom prekršajnom odjelu općinskog suda

Ne propustite

Djelatnike trgovačkog centra jučer je uznemirio požar u pogonu za proizvodnju madraca zbog kojeg su na teren izašli policija i vatrogasci. Situacija se nije pravo ni smirila, a djelatnici policije opet su morali na intervenciju na istoj lokaciji i to u 15. 15 sati.

Na spomenutoj adresi, Radničkoj cesti posluje Pevex i još neki gospodarski subjekti, na čijem ulazu je ugostiteljski objekt u kojem je došlo do narušavanja javnog reda i mira.

Policija je danas izvijestila da je 79-godišnjak pod utjecajem alkohola od 1,50 promila uznemiravao službujuću konobaricu i tu nije stao nego je fizički nasrnuo na zaštitara trgovačkog centra.

U događaju nije bilo ozlijeđenih osoba, osumnjičeni je smješten u posebnu prostoriju policije do otrježnjenja i protiv njega će biti podnijet optužni prijedlog nadležnom prekršajnom odjelu općinskog suda. Uz sve to, izdana mu je naredba o određivanju mjere opreza zabrane posjećivanja ugostiteljskog objekta osam dana.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Svečana sjednica

Prekrasna Mirjana i ovog puta oduševila, jedan odjevni komad odjeće posebno se istaknuo

Ove srijede Križevci su slavili rođendan. Tako su brojni uzvanici iz ormara izvukli prekrasne modne kombinacije. Ravnateljica koprivničkog Doma zdravlja, Mirjana...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×