13.2 C
Koprivnica
Petak, 3. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
U KNJIŽNICI

Perkov predstavio svoju planinarsku početnicu za velike i male
P

Kroz vrlo zanimljivo i veselo interaktivno predavanje autor je upoznao djecu s poviješću planinarstva, prirodnim i kulturnim atrakcijama naše zemlje, osnovama kretanja po šumama te važnosti prirode koju moramo očuvati

Ne propustite

Hrvatski alpinist, predavač i putopisac Matej Perkov mladoj đurđevačkoj publici predstavio je svoju novu knjigu Planina mi je najdraža škola.

Riječ je o planinarskoj početnici za male i velike otisnutoj na 160 bogato ilustriranih stranica. Klinci i svi oni koji tek kreću na svoje uspone prema planinskim vrhovima, uživat će u prepoznatljivim i vrckavim tekstovima autora.

Kroz vrlo zanimljivo i veselo interaktivno predavanje autor je upoznao djecu s poviješću planinarstva, prirodnim i kulturnim atrakcijama naše zemlje, osnovama kretanja po šumama te važnosti prirode koju moramo očuvati.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Upravo

FOTO Sudar Mercedesa i Škode na poznatom koprivničkom raskrižju, policija je na terenu

Prometna nesreća dogodila se maloprije na raskrižju Starogradske ulice i Ulice kraljice Jelene u Koprivnici. Kako doznajemo, sudarili su se...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×