33.5 C
Koprivnica
Subota, 27. srpnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
KAZNENA PRIJAVA

Kakav majstor! Policiji ‘podvalio’ krivotvorenu inozemnu vozačku, a ispit nikad nije ni položio, sad mu se grdo piše
K

Kaznena prijava čeka ga zbog krivotvorenja vozačke, a zbog upravljanja vozilom prije položenog vozačkog ispita bit će podnijet optužni prijedlog prekršajnom odjelu općinskog suda

Ne propustite

Policijski službenici postaje Križevci imali su posla s 44-godišnjakom koji im jučer, sumnjaju, “podvalio” lažnu vozačku dozvolu.

Dogodilo se to u 13.20 sati kada je dotični gospodin, čija je adresa stanovanja na području Zagrebačke županije, vozio automobil kroz Sveti Ivan Žabno.

– Policijski službenici Policijske postaje Križevci dovršili su kriminalističko istraživanje nad 44 godišnjakom, zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela krivotvorenje isprave. Muškarca se sumnjiči da je jučer upravljao osobnim automobilom i tijekom redovne kontrole prometa dao na uvid inozemnu vozačku dozvolu za koju se posumnjalo da je krivotvorena – stoji u priopćenju Policijske uprave koprivničko-križevačke.

Policajci su na licu mjesta vozaču oduzeli vozačku, a naknadno će biti podnijeta kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Također, zbog upravljanja vozilom prije položenog vozačkog ispita protiv osumnjičenika će biti podnijet optužni prijedlog nadležnom prekršajnom odjelu općinskog suda.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Vruća subota

FOTO/VIDEO Vruću koprivničku špicu zagrijale ljetne odjevne kombinacije

Visoke temperature u nisu zaustavile mnogobrojne građane da prijepodnevne sate provedu u središtu grada. Zrinski trg u Koprivnici tako je...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×