15.9 C
Koprivnica
Četvrtak, 2. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
aglomeracija

OBAVIJEST U dva koprivnička kvarta sljedećih će mjeseci biti itekako radno, mogući i povremeni zastoji, stanari se pozivaju na strpljenje
O

Radovi u Dubovcu i dijelu Ledinske, u blizini bolnice, počinju za nekoliko dana i trajat će sve do kraja lipnja

Ne propustite

Radovi na aglomeraciji, barem kada je Koprivnica u pitanju, ušli su u posljednju godinu. Mnogo toga je već napravljeno, no isto tako puno posla je tek pred radnicima, a sukladno tome otežano će se i prolaziti pojedinim prometnicama, odnosno ulicama. Nešto toplije vrijeme vraća radnike na ulice, a posebno radno u narednim će mjesecima biti u dva koprivnička kvarta, Dubovcu i Ledinskoj.

Što se tiče Dubovca, radovi na sustavu odvodnje u sklopu projekta „Rekonstrukcija sustava odvodnje otpadnih voda grada Koprivnice“ provodit će se u Ulici Rudolfa Horvata, Grgura Karlovčana, Antuna Mihanovića i Dubovec. Počet će 20. veljače i trajati puna četiri mjeseca.

Na drugom dijelu Grada, radit će se u Preložnoj ulici te Ulici Tome Šestaka, Tome Blažeka, Josipa Reša i Slavka Kukeca. Riječ je o ulicama koje se nalaze u blizini bolnice. I tamo će radovi početi 20. veljače i trajati slično kao i u Dubovcu, točnije do 15. lipnja.

– Radovi po pojedinim ulicama izvodit će se u skladu s dinamikom izvođenja radova vezano na projekt rekonstrukcije vodoopskrbnog sustava navedenog područja koji je također dio projekta aglomeracije Koprivnica. Ovim putem molimo sve stanare i ostale sudionike u prometu da uvaže ovu obavijest ako će doći do kraćih zastoja prilikom radova, odvoza/dovoza materijala i strojeva na gradilište – poručili su iz Koprivničkih voda.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Loše prošao

Usamljeni 80-godišnjak javio se mladoj ženi na oglas za vezu, “izmuzli” su iz njega skoro 9000 eura

Jedan usamljeni 80-godišnjak postao je žrtvom prijevare nakon što se javio na oglas iza kojeg je stajao trojac s...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×