33.5 C
Koprivnica
Subota, 27. srpnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
ZAVRŠILA ISTRAGA

Mladići provalili u poslovni objekt kod Koprivnice i ukrali hrpu eura, nakon uhićenja lažno prijavili kazneno djelo
M

Zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela teška krađa i lažno prijavljivanje kaznenog djela protiv osumnjičenih je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu i predani su pritvorskom nadzorniku

Ne propustite

Koprivnička policija upravo je izvijestila kako su dovršili kriminalističko istraživanje nad osumnjičenim 27-godišnjakom i 34-godišnjakom s područja Međimurske županije, zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela teške krađe i lažno prijavljivanje kaznenog djela.

Sumnja se da su osumnjičeni 21. veljače u noćnim satima, u okolici Koprivnice provalili u poslovni objekt iz kojeg su otuđili oko 3.450 eura.

Osim toga, sumnja se da je drugoosumnjičeni u nadležnoj policijskoj postaji lažno prijavio kazneno djelo koje se progoni po službenoj dužnosti.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela teška krađa i lažno prijavljivanje kaznenog djela protiv osumnjičenih je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu i predani su pritvorskom nadzorniku.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Vruća subota

FOTO/VIDEO Vruću koprivničku špicu zagrijale ljetne odjevne kombinacije

Visoke temperature u nisu zaustavile mnogobrojne građane da prijepodnevne sate provedu u središtu grada. Zrinski trg u Koprivnici tako je...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×