12.1 C
Koprivnica
Petak, 3. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
DVD Severovci

Vatrogasci će biti vrijedni i ove godine, a gradonačelnik Hrvoje Janči im je poručio da imaju punu podršku Grada
V

Planom rada za ovu godinu severovački su si vatrogasci zacrtali da će završiti radove na Društvenom domu, raditi na osposobljavanju članova, održavanju vatrogasne opreme i prostora, obnovi starih vatrogasnih kola te i dalje raditi na protupožarnoj zaštiti

Ne propustite

Još jedno Dobrovoljno vatrogasno društvo okupilo se na godišnjoj skupštini. Riječ je o DVD-u Severovci čiji je zapovjednik Ivan Sobota otvorio i vodio skupštinu, podnio izvještaj o radu DVD-a u 2022. godini te plan rada za 2023. godinu.

– Planom rada za ovu godinu severovački su si vatrogasci zacrtali da će završiti radove na Društvenom domu, raditi na osposobljavanju članova, održavanju vatrogasne opreme i prostora, obnovi starih vatrogasnih kola te i dalje raditi na protupožarnoj zaštiti – ističu iz Grada.

Dodaju da je skupština jednoglasno prihvatila izvještaje i plan rada.

Na skupštini je bio i gradonačelnik Đurđevca Hrvoje Janči koji je izrazio želju da se do kraja godine društveni dom obnovi te da se uredi okoliš kako bi dom dobio na dodatnoj vrijednosti.

– To je preduvjet za održavanje raznih događanja i manifestacija, a DVD u potpunosti ima podršku Grada Đurđevca u realizaciji svih projekta – poručio je Janči.

Osim njega, došao je i predsjednik Gradskog vijeća Grada Đurđevca Željko Lacković te zapovjednik Javne vatrogasne postrojbe Đurđevac Matija Markešić.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

prigoda

[IMENDANI] Tri muškarca danas slave dan svog imena, nijedan nema manu!

Filip, Jakov i Mladen današnji su slavljenici. Filip je poštena, inventivna, ljupka, intuitivna i mirna osoba. Jakov je vesela, prilagodljiva, pronicljiva,...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×