33.5 C
Koprivnica
Subota, 27. srpnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
impresivno

FOTO Pogledajte kako će izgledati dom za starije i nemoćne, u prekrasnom zdanju bit će mjesta za 120 osoba
F

Partner u projektu je Koprivničko-križevačka županija, a želja je da se u projekt uključi što više okolnih Općina

Ne propustite

Kao što smo ranije pisali, u Ulici Antuna Radića i Grgura Karlovčana u Đurđevcu srušene su kuće, a na njihovom mjestu gradit će se dom za starije i nemoćne osobe sa 120 ležajeva.

S obzirom na sve veću potrebu smještanih kapaciteta za starije i nemoćne, Grad već duže vrijeme planira izgradnju jednog doma. Partner u projektu mu je Koprivničko-križevačka županija, a želja je da se u projekt uključi što više okolnih Općina.

Gradonačelnik Đurđevca Hrvoje Janči ranije je pojasnio da bi dom trebao biti klasičnog tipa i obuhvatit će sve usluge koje su namijenjene za starije osobe.

– Korisnici ustanove bili bi stanovnici s područja prijavitelja, a cijena smještaja sufinancirao bi Grad ili Općina s područja korisnika te županije u ukupnom iznosu od 50 posto ekonomske cijene smještaja. Trenutačno u provedbi imamo projekt Centara za osobe s invaliditetom i ta dva projekta zapravo će nadopunjavati jedan drugoga – rekao je Janči.

Sada smo doznali i kako bi dom trebao izgledati, a vizuali su impresivni. Uvjerite se u nastavku…

Izvor: Grad Đurđevac
Izvor: Grad Đurđevac
Izvor: Grad Đurđevac
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Vruća subota

FOTO/VIDEO Vruću koprivničku špicu zagrijale ljetne odjevne kombinacije

Visoke temperature u nisu zaustavile mnogobrojne građane da prijepodnevne sate provedu u središtu grada. Zrinski trg u Koprivnici tako je...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×