20.4 C
Koprivnica
Subota, 4. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
u bolnici je

Djevojčica (14) se u kupaonici obiteljske kuće otrovala ugljičnim monoksidom
D

Život su joj spasili članovi obitelji, koji su je izvukli i odmah alarmirali bolnicu

Ne propustite

Velika tragedija spriječena je u zadnji čas u subotu u večernjim satima u Poljancu, mjestu pored Ludbrega.

Naime, u kupaonici jedne obiteljske kuće 14-godišnja djevojčica se otrovala ugljičnim monoksidom, a život su joj spasili članovi obitelji, koji su je izvukli i odmah alarmirali bolnicu.

– Kako je utvrđeno očevidom, do trovanja je došlo uslijed povećane koncentracije ugljičnog monoksida unutar kupaonice kao posljedica istovremenog rada atmosferskog kombiniranog plinskog bojlera i kuhinjske nape u kuhinji – pojasnili su iz PU Varaždinske i dodali da nastavljaju na utvrđivanju svih okolnosti ovog događaja.

Srećom, djevojčica je na vrijeme došla u OB Varaždin, život joj je spašen i kako nam je rečeno na policiji, dobro se oporavlja.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Talentirana Đurđevčanka

FOTO/VIDEO Mlada Đurđevčanka Laura Kovačević pjevala na Zagrebačkom festivalu, s tremom joj pomogla Tajči: Velika želja mi je nastupiti na Dori

Laura Kovačević, mlada pjevačica iz Đurđevca, kao što smo veći pisali, ostvarila je još jedan u nizu pjevačkih uspjeha. U...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×