15.2 C
Koprivnica
Srijeda, 22. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
TAMO NEGDJE

Nimalo džentlmenski, opalili se Opeli, vozač (67) ostavio vozačicu (36) usred ničega, naknadno ga pronašli s 1,43 promila
N

Vozač je smješten u posebnu prostoriju policije do otrježnjenja i protiv njega će biti pokrenut prekršajni postupak

Ne propustite

Nimalo džentlmenski ponio se jučer jedan gospodin u godinama koji je u prolazu udario u vozilo vozačice iz suprotnog smjera i na kraju je tamo ostavio i jednostavno otišao. No o svemu je obavještena policija koja ga je ubrzo i pronašla i to poprilično “veselog”.

Kako piše policija, dogodilo se to jučer oko 16.25 sati, na cesti između Duge Rijeke i Ludbreškog Ivanca. Tim potezom kretao se 67-godišnji vozač u osobnom automobilu Opel koprivničke registarske oznake.

Zbog nepropisnog kretanja vozilom je udario u osobni automobil Opel varaždinske registarske oznake, kojim je iz suprotnog smjera upravljala 36-godišnja vozačica. Nakon što je prouzročio prometnu nesreću vozač je vozilom napustio mjesto događaja te je naknadno pronađen i utvrđena mu je koncentracija alkohola od 1,43 promila.

Nakon pronalaska smješten je u posebnu prostoriju policije, gdje je zadržan do otrježnjenja i protiv njega će biti pokrenut prekršajni postupak.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Modni kutak

Prelijepa djevojka zaraznog osmijeha odlično isfurala legendarni predmet koji će biti hit ovog ljeta

Zaraznim osmijehom ova nas je prelijepa djevojka koja je prošetala koprivničkim trgom jednostavno "kupila". I ne samo time, odjevni...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×