9 C
Koprivnica
Nedjelja, 29. rujna 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
znak stop postoji s razlogom

Žurilo joj se, ali ne na posao, vozačica (70) Pola oduzela prednost u Starčevićevoj, nastradao Peugeot 43-godišnjakinje
Ž

Naime, 70-godišnja vozačica automobila Polo vozila je ulicom Trg kralja Tomislava, a kada se na raskrižju htjela uključiti u Ulicu Ante Starčevića, napravila je to brže nego je trebala

Ne propustite

Jutra u Koprivnici nisu tako burna što se prometa tiče, ali gotovo iz dana u dan nađe se barem jedna osoba kojoj se negdje baš jako žuri pa onda u toj žurbi napravi problem.

Ovaj put ipak mislimo da dotična 70-godišnja vozačica nije žurila na posao u 7.50 sati jučer ujutro, ali svakako je bila nestrpljiva na raskrižju Trga kralja Tomislava i Starčevićeve ulice.

Naime, 70-godišnja vozačica automobila Polo vozila je ulicom Trg kralja Tomislava, a kada se na raskrižju htjela uključiti u Ulicu Ante Starčevića, napravila je to brže nego je trebala.

– Dolaskom do raskrižja oduzela je prednost prolaska 43-godišnjoj vozačici Peugeota – priopćili su iz Policije.

Naravno, za zaključiti je da je odmah nakon toga došlo do sudara vozila, a protiv vozačice koja je prouzročila prometnu nesreću bit će pokrenut prekršajni postupak.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Modni kutak

Plava djevojka pokazala vrhunski stil, ovakve čizme dosad još nismo vidjeli

Simpatična plava djevojka pokazala je vrhunski stil. Naizgled obične traperice upotpunila je brojnim crnim modni detaljima. Naočale su baš...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×