18.7 C
Koprivnica
Četvrtak, 2. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
blagdani

Obavite kupnju na vrijeme u svojoj omiljenoj trgovini, evo kako će koja raditi narednih dana
O

Ne propustite

Uskrs se bliži, a građani se iz dana u dan sve više pripremaju za blagdansku trpezu i odlaze u trgovine, koje su dupkom pune. Da bi si priuštili doručak i ručak istina je da većina građana treba “skoknuti” do dućana jer sve namirnice nemaju kod kuće. A da biste na vrijeme sve pribavili potrebno se informirati i organizirati,

Kako bismo vam olakšali posao provjerili smo za vas kako rade pojedine trgovine narednih dana, a uoči i nakon Uskrsa.

Kauflandove trgovine bit će zatvorene na sam Uskrs, dakle u nedjelju, ali i na Uskrsni ponedjeljak.

Konzum na svojoj službenoj stranici kupcima poručuje da za šoping imaju čitavu subotu, no naredna dva dana također ne rade.

– Dragi kupci, isplanirajte svoju kupnju na vrijeme jer naše prodavaonice za Uskrs i Uskrsni ponedjeljak neće raditi. U subotu 8. travnja sve naše prodavaonice radit će prema regularnom radnom vremenu – piše.

Svih 28 prodajnih centara PEVEX bit će zatvoreni na Uskrs i Uskrsni ponedjeljak, a na Veliku subotu će raditi skraćeno do 14 sati.

Plodine će raditi za Veliki petak, no za Uskrs neće otvoriti svoje trgovine. Hoće li poslovnica u Koprivnici raditi na Uskrsni ponedjeljak, provjerite ovdje.

Na Uskrs i na Uskrsni ponedjeljak Lidlove prodavaonice neće raditi. U subotu će sve Lidlove prodavaonice raditi prema uobičajenom radnom vremenu.

Trgovine KTC-a u subotu rade skraćeno do 18 sati, na Uskrs i Uskrsni ponedjeljak neće raditi.

Spar Hrvatska će prilagoditi radno vrijeme svojih prodavaonica. Svi Spar supermarketi u Hrvatskoj bit će zatvoreni na Uskrs, dok će na Uskrsni ponedjeljak trgovine biti otvorene od 8 do 14 sati.

Interspar hipermarketi će na Uskrs biti zatvoreni, dok će na Uskrsni ponedjeljak trgovine raditi po prilagođenom radnom vremenu, od 7 do 15 sati.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Traje do kraja svibnja

DOBRA VIJEST Danas kreće isplata povrata poreza kojemu se veseli više od 830 tisuća Hrvata, izračunajte koliko ćete dobiti

Danas počinje isplata povrata poreza! Do kraja mjeseca očekuje se isplata povrata po godišnjem obračunu poreza na dohodak za 2023....
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×