21.3 C
Koprivnica
Nedjelja, 8. rujna 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
uskrs u križevcima

Za najmlađe je organizirana potraga za pisanicama, a u večernjim satima zapalit će se vuzmica
Z

Po trgu će biti skrivene čiste bijele pisanice koje će po završetku potrage djeca moći ukrasiti na radionici oslikavanja pisanica koju će voditi Boris Kralj

Ne propustite

Manifestacija Uskrs u Križevcima danas uključuje aktivnost i za one najmlađe, a riječ je o velikoj potrazi za pisanicama na Nemčićevom trgu koja započinje u 10 sati.

Po trgu će biti skrivene čiste bijele pisanice koje će po završetku potrage djeca moći ukrasiti na radionici oslikavanja pisanica koju će voditi Boris Kralj, nagrađivani autor slikovnica za djecu.

– Tri najljepše ukrašene i nacrtane pisanice osvojit će prigodne nagrade. Osim radionica, za djecu će biti osiguran i prigodan facepainting, a moći će se vidjeti i način ukrašavanja pisanica križevačkom čunčanom čipkom – poručuju iz Grada.

U večernjim satima, točnije u 21 sat upalit će se vuzmica iza vatrogasnog doma koju su i ove godine pripremili djelatnici Javne vatrogasne postrojbe grada Križevaca.

– Nakon paljenja vuzmice posjetitelji će moći kušati lovački paprikaš koji će pripremati članovi Lovačkog društva Sveti Hubert dok će se za glazbeni dio pobrinuti Tamburaški sastav Ines – dodaju.

Spomenimo da su organizatori potrage Grad Križevci i Pučko otvoreno učilište Križevci. U organizaciji programa prikaza tradicionalnog paljenja vuzmice sudjeluju Javna vatrogasna
postrojba grada Križevaca, Turistička zajednica grada Križevaca, Grad Križevci i Lovačko
društvo Sveti Hubert.

Foto: Grad Križevci
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Policija otkrila

Maloljetnik sjeo za traktor s prikolicom pa se “malo” vozio, sad će s njima posla imati centar za socijalni

Kako doznajemo u policiji, jučer u 8.40 u mjestu Sveti Petar Čvrstec na križevačkom području maloljetnik je upravljao traktorom...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×