12.6 C
Koprivnica
Petak, 3. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
žalba usvojena

Ipak će u zatvor! Koprivnički sud oslobodio mladića koji je u Đurđevcu prijetio muškarcu da će ubiti njega i ukućane, tužitelji i sud u Sisku ‘pobili’ odluku
I

iza rešetaka će provesti osam mjeseci života

Ne propustite

Agresivni 31-godišnjak, koji je ispred jedne obiteljske kuće u Đurđevcu još 2019. godine prijetio nekoliko godina starijem muškarcu da će pobiti njega i sve koji se nalaze u kući, prvostupanjskom presudom koprivničkog Općinskog suda osuđen je na osam mjeseci uvjetnog zatvora, s rokom kušnjom na dvije godine.

Iako se na prvu činilo da se izvukao i da neće u zatvor, koprivnički tužitelji podnijeli su žalbu, koju je ovih dana prihvatio Županijski sud u Sisku i preinačio odluku, nakon koje će 31-godišnjak, ipak, završiti iza rešetaka.

Utvrdili su da uvjetna osuda nije primjerena sankcija s obzirom na utvrđene okolnosti u odnosu na okrivljenika i osudili ga na bezuvjetni zatvor u trajanju osam mjeseci. S takvom presudom može biti u zadovoljan, jer sudilo mu se za kazneno dijelo prijetnje i prijetio mu je zatvor do tri godine.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Upravo

FOTO Sudar Mercedesa i Škode na poznatom koprivničkom raskrižju, policija je na terenu

Prometna nesreća dogodila se maloprije na raskrižju Starogradske ulice i Ulice kraljice Jelene u Koprivnici. Kako doznajemo, sudarili su se...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×