33.5 C
Koprivnica
Subota, 27. srpnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Godišnja skupština

FOTO Novi predsjednik Kuglačkog kluba Graničar iz Đurđevca je Zdravko Lovašen
F

U Upravni odbor još su ušli dopredsjednik Mirko Banjac, tajnik i blagajnik Ivan Kuštrak, Ivan Buković i Dražen Vugrinec. Izabrana su i ostala tijela Udruge, a za predsjednika Nadzornog odbora izabran je Dražen Švarbić

Ne propustite

Novo vodstvo dobio je Kuglački klub Graničar iz Đurđevca.

Članovi su prošlog vikenda održali izbornu skupštinu na kojoj je za novog predsjednika izabran Zdravko Lovašen, a u Upravni odbor još su ušli dopredsjednik Mirko Banjac, tajnik i blagajnik Ivan Kuštrak, Ivan Buković i Dražen Vugrinec. Izabrana su i ostala tijela Udruge, a za predsjednika Nadzornog odbora izabran je Dražen Švarbić.

– Na skupštini su nazočili članovi Upravnog i Nadzornog odbora, igrači, članovi skupštine kao i predsjednik Zajednice sportskih udruga Grada Đurđevca Ivan Juričić – ističu iz Grada.

Istaknimo da je dosadašnji predsjednik kluba Mirko Banjac podnio izvješće o radu kluba za proteklu natjecateljsku sezonu te je prihvaćeno financijsko izvješće kao i izvješće Nadzornog odbora za prošlu godinu.

Nagrade za najbolje kuglače u prošloj sezoni dobili su Vinko Šostarec, Ivan Buković i Zdravko Vokšan.

– Novi predsjednik Zdravko Lovašen u svom se obraćanju zahvalio na ukazanom povjerenju te je predstavio program rada za naredno razdoblje. Težište je stavio na aktivaciju članova, izradu novih članskih iskaznica, reviziju Statuta kao i učinkovitije funkcioniranje kluba. Također, osvrnuo se i na pripreme koje se provode za obilježavanje 75. godišnjice kluba koja će se održati krajem travnja u Hostelu Borik u Đurđevcu – poručuju iz Grada.

Foto: Kuglački klub Graničar
Foto: Kuglački klub Graničar
Foto: Kuglački klub Graničar
Foto: Kuglački klub Graničar
Foto: Kuglački klub Graničar
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Vruća subota

FOTO/VIDEO Vruću koprivničku špicu zagrijale ljetne odjevne kombinacije

Visoke temperature u nisu zaustavile mnogobrojne građane da prijepodnevne sate provedu u središtu grada. Zrinski trg u Koprivnici tako je...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×