22.9 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 6. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Prekršajnim sucima pune ruke posla
P

Ne propustite

Nakon vikenda, prekršajni suci u našem kraju imali su pune ruke posla s počiniteljima prekršaja u cestovnom prometu, posebno onima kojima to nije prvi put. Čak 30 dana bit će u zatvoru 42-godišnjak koji je između Kuzminca i Kutnjaka pijan, pod utjecajem više od dva i pol promila vozio neregistrirani moped u vrijeme dok mu je bila oduzeta vozačka. Osim mjesec dana u zatvoru, na Prekršajnom sudu u Koprivnici mu je određena kazna od 3.000 kuna te zabranjeno upravljanje vozilima M kategorije na još devet mjeseci. A na 16 dana u zatvor u Bjelovar odveden je 38-ogodišnji vozač, koji je u Glogovcu vozio moped vidno pijan, a odbio je alkotestiranje. Osim zatvorsku, na Prekršajnom sudu u Koprivnici određena mu je novčana kazna od 400 kuna te zabrana upravljanja vozilima svih kategorija na šest mjeseci. Uz ta dva vozača mopeda, na podravskim prometnicama visoku je kaznu zaradio i 20-ogodišnji motociklist, koji je Koprivničkim Ivancem u nedjelju poslijepodne projurio brzinom 108 kilometara na sat, na mjestu gdje je ograničenje 50. Kažnjen je s 15 dana zatvora uvjetno, zabranom upravljanja vozilima A 2 kategorije na šest mjeseci te mora platiti 2.700 kuna. 

Od prometnih prekršitelja izdvajamo i dva vozača trakotora, jednog u Podravini i jednog u Prigorju. 38-ogodišnjak, koji je u Apatovcu vozio neregistrirani traktor i to pod utjecajem od nevjerojatnih 4,07 promila alkohola na Prekršajnom sudu u Križevcima kažnjen je s 3 600 kuna te zabranom upravljanja vozilima F kategorija šest mjeseci. A 57-ogodišnjak koji je u Kloštru Podravskom vozio traktor pod utjecajem od 2,41 promil kažnjen je s 15 dana zatvora, zabranom upravljanja vozilima F kategorije na godinu dana te mora platiti kaznu od čak 6.700 kuna.

teskt: Radio Koprivnica

 

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

kaos na cestama

Kakav lik! Pijan k’o zemlja vrludao po mraku na električnom romobilu

Susjedna Policijska uprava Varaždinske županije imala je pune ruke posla tijekom proteklog vikenda. Policijski službenici iz Ludbega u nedjelju su...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×