21.8 C
Koprivnica
Utorak, 30. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Koprivničko ljeto počinje turnirom odbojke na pijesku na Gradskim bazenima Cerine
K

Ne propustite

100610-cerine-mOvogodišnje Koprivničko ljeto počinje 19. lipnja sa „Cerine Studena open”, turnirom odbojke na pijesku i nastupom Cinkuša na Gradskim bazenima Cerine. Time će biti službeno otvoreni i ostali programi, koje su planirale gradske institucije i ustanove.

Na bazenima Cerine, kako smo čuli na prezentaciji programa, bit će aktivno i veselo i to za svaku dob i uzrast. Rekreativci i ljubitelji sporta imaju priliku sudjelovati na prvom velikom rekreativnom turniru odbojke na pijesku, pod pokroviteljstvom Studene. Otvorene su prijave, pa ih svi zainteresirani mogu popuniti i uključiti se na turnir. Za pobjednike ženskog i muškog dijela turnira osigurane su nagrade i to 1.000 kuna po ekipi.

– Ovaj turnir prvi je ozbiljan, veliki rekreativni turnir na kojem se, u suorganizaciji Koprivničke udruge za rekreativni sport i TRG-a d.o.o., očekuje sudjelovanje više od 200 osoba. Kroz sustav natjecanja razigravat će se tijekom četiri tjedna, svakog petka i subote sve do 10. srpnja kada će prvi turnir „Cerine Studena open” dobiti i pobjednike, istaknula je Martina Golčić, direktorica bazena.

Udruga KURS pobrinula se da sudački i organizacijski turnir bude kao profesionalni za što će se brinuti 10 osoba. Za sudjelovanje je potrebno da se Koprivničanci odluče i uz kotizaciju od 150 kuna po ekipi, koju čine tri člana, prijave na web bazena Cerine, osobno na recepciji bazena ili, pak, na broj telefona 099/319-0094.

Za gledatelje će biti postavljene tribine, a za odigravanje večernjih mečeva osigurana je rasvjeta.

Za sve posjetitelje, koji se ne žele okušati u odbojci, ulaz na sunčalište bazena je slobodan.

Za „Ljetne igre bez granica” veliko zanimanje najmlađih

Ove godine ljetne igre bez granica bit će posebne po novoosmišljenim igrama i poligonima spretnosti i spremnosti. Od 21. do 25. lipnja svakoga dana od 10 do 15,30 sati djeca plivači, uz stručni nadzor, moći će provoditi slobodno vrijeme na bazenima.

Kraj školske godine i visoke temperature, nadaju se na Cerinama, potaknut će djecu i mlade da se uključe u tjedan igre i zabave. Pobjednicima igara osigurane su nagrade.
Osim spomenutih aktivnosti u planu je i program „Aktivno ljeto na Cerinama” u kojem se nude programi mršavljenja, podizanja forme, SALSA DANCE FITNESS na pijesku, vratolomije na rolama i BMX-u ili zabava uz karaoke i talent plesni show.

Izvor: www.glaspodravine.hr

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Meteorolozi objavili

VRIJEME ZA 1. SVIBNJA Danas nam stiže saharski pijesak, meteorolozi za Praznik rada najavljuju promjenu vremena

Jučer je prevladavala vedrina nad Hrvatskom, a preko Sredozemlja vidi se dotok saharskog pijeska koji je u manjoj količini...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×