12.9 C
Koprivnica
Subota, 27. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
ZAJEDNIČKA BICIKLIJADA

Peteranec, Drnje i Đelekovec razvijaju dobrosusjedske odnose, pozivaju na biciklijadu, boravak u prirodi i druženje
P

Za sve sudionike osigurani su besplatna hrana i piće koji će biti pripremljeni i posluženi od strane članova udruga s područja Općine Peteranec

Ne propustite

Biciklijada u Općini Peteranec polako postaje tradicija, a svake godine sve je više onih koji je s nestrpljenjem očekuju.

Za takve koji jedva čekaju ‘zajašiti’ biciklin i ‘zaploviti’ poljima i širinama podravskog kraja stiže dobra vijest, odnosno poziv na četvrtu Biciklijadu, ali i druženje koje će uslijediti.

Biciklijada će se održati u subotu, 27. svibnja, a ove će se godine po nečemu bitno razlikovati od prošlogodišnjih.

– Po prvi puta, organizaciji i samoj biciklijadi pridružuju se još dvije susjedne općine, Drnje i Đelekovec. Kako je cilj biciklijade povezivanje ljudi, druženje, fizička aktivnost i boravak u prirodi i na zraku, ova zajednička organizacija triju općina pokazatelj je dobrosusjedskih odnosa i prepoznatljivosti dobrih projekata koji se provode u općini Peteranec – objašnjavaju organizatori.

Start biciklijade je kod zgrade Kapetanije u Peterancu, a polazak sudionika predviđen je u 9.30 sati. Vozit će se u koloni do trgovine u Drnju (Pemija), gdje će im se priključiti grupa biciklista iz Drnja i Đelekovca. U 10 sati kolona će krenuti prema Društvenom domu u Sigecu, gdje je planiran odmor i pridruživanje ostalih sudionika. Nakon tog, vožnja će se nastaviti prema Društvenom domu u Komatnici, gdje će biti organizirano druženje uz igre te izlet na rijeku Dravu.

Za sve sudionike osigurani su besplatna hrana i piće koji će biti pripremljeni i posluženi od strane članova udruga s područja Općine Peteranec.

– Želim pozvati sve zainteresirane mještane općine Peteranec, kao i sve zainteresirane iz okolnih općina i gradova da se odazovu i sudjeluju u našoj biciklijadi, sada već četvrtoj te uživaju u vožnji kroz našu Općinu, ali dijelom i kroz susjednu općinu Drnje. Također, u Komatnici će biti organizirani sadržaji i aktivnosti za sve uzraste – rekao je načelnik Peteranca Ivan Derdić te pozvao sve da dođu i provedu subotu u prirodi, fizičkoj aktivnosti i ugodnom društvu.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Svečana sjednica

Prekrasna Mirjana i ovog puta oduševila, jedan odjevni komad odjeće posebno se istaknuo

Ove srijede Križevci su slavili rođendan. Tako su brojni uzvanici iz ormara izvukli prekrasne modne kombinacije. Ravnateljica koprivničkog Doma zdravlja, Mirjana...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×