19.9 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 6. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
kaznene prijave

Nakon tri mjeseca razotkriveni kriminalci koji su u Virju pokrali trgovinu, jedan je s koprivničkog, drugi đurđevačkog područja
N

Oštetili su vlasnika za 170 eura

Ne propustite

Tri mjeseca nakon što je pokradena jedna trgovina mješovitom robom u Virju, policija je razotkrila dvoje kriminalaca, koji su te 18. veljače bili u akciji.

Naime, kako javljaju jutros iz PU koprivničko-križevačke, dovršili su kriminalističko istraživanje nad 47-godišnjakinjom sa šireg koprivničkog područja i 23-godišnjakom s đurđevačkog područja, zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela krađa.

– Sumnja se da su osumnjičeni 18. veljače ove godine u Virju iz trgovine otuđili raznu mješovitu robu, oštetivši vlasnika za 170 eura. Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela krađe protiv osumnjičenih je podnijeta kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu – poručuju iz policije.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

kaos na cestama

Kakav lik! Pijan k’o zemlja vrludao po mraku na električnom romobilu

Susjedna Policijska uprava Varaždinske županije imala je pune ruke posla tijekom proteklog vikenda. Policijski službenici iz Ludbega u nedjelju su...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×