12.9 C
Koprivnica
Subota, 27. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
radi se

Župan Darko Koren i načelnik Mirko Perok obišli radove na Domu zdravlja u Virju
Ž

Nakon obilaska radova, župan Koren i načelnik Perok posjetili su Turističku zajednicu područja Središnja Podravina gdje ih je dočekao direktor Nikola Cik koji je predstavio rad turističke zajednice i planirane aktivnosti

Ne propustite

Radno je u Virju na zgradi Doma zdravlja.

Naime, započela je energetska obnova vanjske ovojnice zgrade vrijednosti 45.000 eura koja se realizira sredstvima županijskog Doma zdravlja i Općine Virje.

Podsjetimo, prošle godine je u Virju ugrađen lift te je obnovljen prostor u kojem su smještene ordinacije obiteljske i dentalne medicine koje djeluju u sklopu Doma zdravlja. Spomenimo i da je u prijašnjim zahvatima zajedničkim sredstvima županije i općine obnovljeno krovište i stolarija na istoj zgradi.

– Radove su jučer obišli župan Darko Koren i načelnik Općine Virje Mirko Perok koji su izrazili zadovoljstvo dinamikom izvođenja i kvalitete radova te dodali kako će projekt posebno u ovo vrijeme poskupljenja energenata, doprinijeti energetskim uštedama i daljnjem podizanju kvalitete rada i uvjeta za pacijente i djelatnike koji koriste prostore – ističu iz županije.

Nakon obilaska radova, župan Koren i načelnik Perok posjetili su Turističku zajednicu područja Središnja Podravina gdje ih je dočekao direktor Nikola Cik koji je predstavio rad turističke zajednice i planirane aktivnosti.

– Osvrnuo se na nedavno završenu manifestaciju Virovska prkačijada koja se održala po osmi puta i iznova oduševila brojne posjetitelje i goste koji su tri dana boravili u Virju – poručuju.

Foto: Koprivničko-križevačka županija
Foto: Koprivničko-križevačka županija
Foto: Koprivničko-križevačka županija
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Svečana sjednica

Prekrasna Mirjana i ovog puta oduševila, jedan odjevni komad odjeće posebno se istaknuo

Ove srijede Križevci su slavili rođendan. Tako su brojni uzvanici iz ormara izvukli prekrasne modne kombinacije. Ravnateljica koprivničkog Doma zdravlja, Mirjana...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×