12.9 C
Koprivnica
Subota, 27. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
U KOPRIVNICI

Sutra će bez vode biti stanovnici Ulice Mihovila Pavleka Miškine i Ulice Miroslava Krleže, osigurane su cisterne s vodom
S

Za vrijeme trajanja radova opskrba pitkom vodom osigurat će se cisternama

Ne propustite

Korisnici vodnih usluga u Ulici Mihovila Pavleka Miškine u Koprivnici, na neparnim kućnim brojevima od 1 do 29A i parnim kućnim brojevima od 10 do 20 će sutra zbog radova na vodovodnoj mreži biti bez vode od 8 u 15 sati. No nema razloga za brigu jer je osigurana cisterna s pitkom vodom na parkiralištu ispred kućnog broja 15 u Ulici M.P. Miškine.

Zbog radova na vodovodnoj mreži doći će do prekida u opskrbi pitkom vodom i u Ulici Miroslava Krleže od kućnog broja 1 do 19 također sutra, ali od 13 do 18 sati.

– Za vrijeme trajanja radova opskrba pitkom vodom osigurat će se cisternom smještenom ispred kućnog broja 11 u Ulici Miroslava Krleže – poručuju.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Svečana sjednica

Prekrasna Mirjana i ovog puta oduševila, jedan odjevni komad odjeće posebno se istaknuo

Ove srijede Križevci su slavili rođendan. Tako su brojni uzvanici iz ormara izvukli prekrasne modne kombinacije. Ravnateljica koprivničkog Doma zdravlja, Mirjana...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×