24.6 C
Koprivnica
Utorak, 30. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
U sklopu devetog Festivala igračaka

Čestitamo! Prekrasna slika učenice Magdalene osvojila je nagradu na likovnom natječaju u Ivanić Gradu
Č

Magdaleni je nagrada dodijeljena na Svečana dodjela nagrada održanoj 3. lipnja u Ivanić Gradu, a ona i njezina učiteljica su se kući vratile pune prekrasnih dojmova

Ne propustite

Lijepa vijest dolazi iz OŠ Braće Radić. Naime, likovni rad učenice Magdalene Sinković oduševio je žiri i samim time dobio nagradu.

U sklopu devetog Festivala igračaka, Turistička zajednica Ivanić Grada raspisala je likovno-literarni natječaj za učenike osnovnih škola Republike Hrvatske pod nazivom Igra nikad ne umara.

Odlukom Prosudbenog povjerenstva likovni rad učenice 1.c razreda OŠ Braća Radić Koprivnica, Magdalene Sinković je nagrađen. Magdalenina mentorica i učiteljica je Vesna Mlinarić.

Magdaleni je nagrada dodijeljena na Svečana dodjela nagrada održanoj 3. lipnja u Ivanić Gradu, a ona i njezina učiteljica su se kući vratile pune prekrasnih dojmova.

U sklopu 9. Festivala igračaka održano je niz zanimljivih aktivnosti za djecu, različite predstave, igre, kreativne radionice i natjecanja.

Foto: Vesna Mlinarić
Foto: Vesna Mlinarić
Foto: Vesna Mlinarić

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Ugovor na dvije godine

Podravka Vegeta potpisala novo pojačanje, u Koprivnicu stiže brončana reprezentativka

Podravka Vegeta priprema se za polufinale Kupa sredinom svibnja u Poreču, no ujedno i radi kadrovske "križaljke" za sljedeću...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×