15.7 C
Koprivnica
Srijeda, 22. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
dobra vijest

Općina Koprivnički Ivanec oslobađa roditelje plaćanja troškova smještaja djece u vrtićima i obrtima za čuvanje za jedan cijeli mjesec
O

To zapravo znači da će svi roditelji djece smještene u dječjem vrtiću Vrapčić Đelekovec, podružnica Ivančica Koprivnički Ivanec biti u potpunosti oslobođeni plaćanja dječjeg vrtića za mjesec svibanj ove godine

Ne propustite

Općini Koprivnički Ivanec odobreno je 26.862 eura za sufinanciranje troškova smještaja 37 ero djece u dječjem vrtiću Vrapčić Đelekovec, podružnica Ivančica Koprivnički Ivanec.

Objavio je to Središnji državni ured za demografiju i mlade u rezultatima Javnog poziva općinama Republike Hrvatske za financijsku potporu za održavanje i razvoj predškolske djelatnosti u 2023. godini.

To zapravo znači da će svi roditelji djece smještene u dječjem vrtiću Vrapčić Đelekovec, podružnica Ivančica Koprivnički Ivanec biti u potpunosti oslobođeni plaćanja dječjeg vrtića za mjesec svibanj ove godine, a navedene će troškove u njihovo ime podmiriti Općina Koprivnički Ivanec.

Osim navedenog, općinski načelnik Općine Koprivnički Ivanec je dodatno donio Odluku da će i svi roditelji sve djece s područja Općine Koprivnički Ivanec koji su smješteni u dječjim vrtićima i obrtima za čuvanje izvan Općine Koprivnički Ivanec, biti oslobođeni plaćanja naknade vrtiću odnosno obrtu za čuvanje za jedan mjesec (svibanj ili lipanj ove godine).

Navedene će troškove u njihovo ime također podmiriti Općina Koprivnički Ivanec iz svojeg Proračuna.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Modni kutak

Prelijepa djevojka zaraznog osmijeha odlično isfurala legendarni predmet koji će biti hit ovog ljeta

Zaraznim osmijehom ova nas je prelijepa djevojka koja je prošetala koprivničkim trgom jednostavno "kupila". I ne samo time, odjevni...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×