20.1 C
Koprivnica
Subota, 11. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
30 godina

Bjelovarčani slave 30 godina županije, slavlju se pridružio i župan Koren
B

Prisutnima se obratio i predsjednik Vlade RH Andrej Plenković koji je posebno istaknuo dobru suradnju Županije i Vlade

Ne propustite

U dvorani doma kulture u Bjelovaru, danas je svečanom sjednicom Županijske skupštine Bjelovarsko-bilogorske županije obilježena 30. obljetnica osnutka, a svečanosti je ispred Koprivničko-križevačke županije prisustvovao župan Darko Koren.

Među brojnim uzvanicima, svečanosti su prisustvovali i predsjednik Vlade RH Andrej Plenković, izaslanik predsjednika Hrvatskog sabora gradonačelnik Grubišnog Polja Zlatko Mađeruh, ministrica  turizma i sporta Nikolina Brnjac, župani, gradonačelnici, načelnici, predstavnici ministarstava, vijećnici te predstavnici gospodarskog, političkog, kulturnog i vjerskog života.

Uzvanicima se uvodno obratio predsjednik Županijske skupštine Slavko Došen, a o postignutom i budućim planovima govorio je župan Marko Marušić. Čestitku je uime župana uputio i Danijel Marušić, brodsko-posavski župan i predsjednik Hrvatske zajednice županija. Prisutnima se obratio i predsjednik Vlade RH Andrej Plenković koji je posebno istaknuo dobru suradnju Županije i Vlade.

U sklopu svečane sjednice dodijeljena su i javna priznanja zaslužnima, a sjednica je obogaćena i prigodnim kulturnim programom.

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Tužiteljstvo se žalilo

Sud stao na stranu privedenog, nije ozbiljno prijetio koprivničkom policajcu koji ga je tukao kod privođenja

Koprivnički je Općinski sud oslobodio, nepravomoćno, muškarca sa šireg koprivničkog područja kaznenog djela prijetnje prema službenim osobama - policajcima....
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×