15.7 C
Koprivnica
Utorak, 21. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
večernja škola

Izvukli smo sretne dobitnike koji će u nedjelju uživati uz Pervana i ekipu
I

Urnebesna “školska” komedija lišena znanja, odgoja i obrazovanja pod nazivom Posljednja večera održat će se u sklopu oproštajne turneje Večernje škole u dvorištu utvrde Stari grad u nedjelju 18. lipnja u 21 sat

Ne propustite

Ljubitelji komedije doći će na svoje jer u Đurđevac stiže strog i ustrajan profesor Pervan i vječiti učenici Blaž, Antimon, Aljoša i Denis Vas.

Urnebesna “školska” komedija lišena znanja, odgoja i obrazovanja pod nazivom Posljednja večera održat će se u sklopu oproštajne turneje Večernje škole u dvorištu utvrde Stari grad u nedjelju 18. lipnja u 21 sat.

– Svoje ulaznice po cijeni od 15 eura možete kupiti putem sustava Eventim ili u Restoranu i pivnici Stari grad u Đurđevcu. U slučaju lošeg vremena, predstava će se održati u Sportskoj dvorani Osnovne škole Đurđevac – poručuju iz TZ Grada Đurđevca.

Dvoje vjernih čitatelja darujemo s po dvije ulaznice za ovu spektakularnu večer, a oni su Ena Vedris i Igor Cepetić. Karte se podižu u Starom gradu prije predstave uz predočenje osobne iskaznice. Čestitamo!

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Modni kutak

Prelijepa djevojka zaraznog osmijeha odlično isfurala legendarni predmet koji će biti hit ovog ljeta

Zaraznim osmijehom ova nas je prelijepa djevojka koja je prošetala koprivničkim trgom jednostavno "kupila". I ne samo time, odjevni...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×