15.1 C
Koprivnica
Subota, 28. rujna 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
furnitura

Moderne kuhinje po mjeri koje si svatko može priuštiti
M

Ne propustite

Kuhinja je mjesto u domu gdje ljubav prolazi kroz želudac, a ujedno je i izuzetno kreativno mjesto, gdje se iz dana u dan, nekoliko puta dnevno pripremaju različita jela – od najjednostavnijih do onih najzahtjevnijih. Hoće li se domaće kulinarsko umijeće odvijati ugodno i nesmetano, ovisi prvenstveno o tome koliko je kuhinjski prostor funkcionalno raspoređen i kakva je sama kuhinja.

Furnitura
Kuhinja JELA HIGHLINE

U ovim modernim vremenima, kvalitetnu novu kuhinju ili pojedine kuhinjske elemente najbolje je naručiti online jer se time štedi puno vremena i novca – ako kupujete od provjerenog online trgovca koji nudi kuhinje samo provjerenih proizvođača. Kvalitetna moderna kuhinja po mjeri dostupna je i pristupačna gotovo svima. Na web stranici https://www.furnitura.hr/kuhinje, možete pronaći veliki izbor kuhinja koje će svojim prekrasnim dizajnom, različitim dimenzijama i izdržljivim materijalima osvojiti srce svakog doma.

FurnituraKuhinje iz Furniture su pravi izbor!

Kada se kod renovacije kuhinjskog prostora pojavi dvojba, kakvu kuhinju odabrati, uz poplavu kojekakvih ponuda namještaja posljednjih godina, Salon namještaja Furnitura pokazao se izuzetnim svojom kvalitetom, elegancijom, funkcionalnošću i cjenovnom pristupačnošću. Već više od dvanaest godina ponudom kuhinja po mjeri i ostalog namještaja za dom, ured i vrt, oduševljava ljubitelje lijepo uređenih prostora koji prate najnovije trendove na području kvalitete materijala i pomno osmišljenog dizajna.

Furnitura
Kuhinja JELA RIVA
Kuhinje po mjeri više nisu nedostupne

Činjenica da su kuhinje po mjeri mnogima nedostižne postala je mit zahvaljujući profesionalnom pristupu, trudu i dugogodišnjoj upornosti tvrtke Furnitura! Kuhinje po mjeri sada su dostupne baš svima! Ali ne bilo kakve kuhinje, već izuzetno kvalitetne, lijepe i maksimalno optimizirane! Postoje funkcionalne mini kuhinje za manje kuhinjske prostore i velike luksuzne kuhinje sa i bez otoka, koje mogu biti u linearnom ili kutnom rasporedu. Sa pojedinačnim kuhinjskim elementima iz različitih linija kuhinja, moguće je dizajnirati savršenu kuhinju po mjeri, prema potrebama i željama kupaca.

Furnitura
Kuhinja JELA EVERGREEN
Koje su kuhinje najpopularnije posljednjih godina?

Budući da je kuhinja prostor u kojoj provodimo puno vremena, važno je da je izrađena od kvalitetnih i suvremenih materijala, da ima ladice i vrata na tiho zatvaranje, što je čini ugodnijom i dugotrajnijom za korištenje, da izgleda atraktivno te da je cjenovno prihvatljiva. Dodatnu vrijednost svakako predstavlja i premaz vanjskih površina UV lakom koji osigurava dulji vijek trajanja. Upravo sve te navedene značajke ima Furniturin asortiman unikatnih kuhinja Jela, koje odlikuju kvalitetni njemački materijali, bezvremenski dizajn te tradicija duga više od 30 godina.

Furnitura
Kuhinja JELA TARA

Dostupno je devet različitih linija kuhinja Jela koje se mogu odabrati po mjeri prema dimenzijama kuhinjskog prostora i individualnim potrebama. Riječ je o kuhinjama koje nimalo ne zaostaju za proizvođačima višeg cjenovnog ranga. Jela kuhinje dostupne su u klasičnom, rustikalnom te modernom dizajnu kako bi se što lakše prilagodile energiji različito opremljenih domova. Kolekcija kuhinja Jela trenutno uključuje prekrasne linije kuhinja Riva, Modern, Highline, Evia, Evergreen, Tara, Infinity te najnoviju liniju kuhinja Invictus koja se ističe svojom mat premazom fronti.

Furnitura
Kuhinja JELA INFINITY
Kupovina kuhinje po mjeri putem interneta je brza, sigurna i ima brojne pogodnosti

Brz način života donio je promjene i kod kupovine namještaja. Čak i veći namještaj, poput kuhinja po mjeri, moguće je kupiti brzo i sigurno s nekoliko klikova – naravno kod provjerenog online ponuđača namještaja, poput Salona namještaja Furnitura, koji se od ostalih posebno razlikuje po tome što nudi brojne pogodnosti. Kupnja na njihovoj Internet stranici omogućuje plaćanje kuhinjskog i ostalog namještaja na rate, mogućnost povrata proizvoda u roku od 365 dana, 3D renderiranje prostora, brza te često i besplatna dostava te odlične promotivne ponude. Osim toga, Salon namještaja Furnitura ima stručno osposobljeni tim, koji vam pruža informacije o ponudi, idejama i rješenjima za dom, ured i vrt na telefonskom broju: 099 3571 680 ili putem e-mail adrese: info@furnitura.hr. Nazovite ih ili im pošaljite e-mail – rado će vas savjetovati i pronaći najbolje rješenje za vaše potrebe!

Furnitura

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Hvalevrijedan školski projekt

Učenici razveselili starije osobe i uživali u društvenim igrama

Učenici četvrtog razreda Osnovne škole Sokolovac sa svojom učiteljicom Silvijom Jelovčan posjetili su udomiteljsku obitelj Dološćak u Maloj Branjskoj. Ovaj...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×