15.2 C
Koprivnica
Srijeda, 22. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
gradska sportska dvorana

Uz prigodan program ludbreški osnovnoškolci završili još jednu školsku godinu i otišli na zaslužene praznike
U

Na priredbu se odazvao gradonačelnik Dubravko Bilić i svim učenicima čestitao na uspjehu i radu, a osmašima zaželio puno sreće prilikom upisa u željenu srednju školu

Ne propustite

Završetak školske godine uz pjesme, recitacije i plesne točke obilježili su i ludbreški učenici u Gradskoj sportskoj dvorani.
Na priredbu se odazvao gradonačelnik Dubravko Bilić i svim učenicima čestitao na uspjehu i radu, a osmašima zaželio puno sreće prilikom upisa u željenu srednju školu.
– Velika pohvala ide i djelatnicima i učiteljima škole uz zahvalu za sav trud koji su uložili da OŠ Ludbreg bude sve bolja, da bude najbolja. Gradonačelnik je napomenuo da je puno uloženo u školu, da će se škola i dalje obnavljati tako da će svima biti ljepše i lakše raditi i učiti. Ponosan je što je škola u suradnji s Gradom Ludbregom i ostalim partnerima uključena u projekt Uspostave Regionalnog Stem Centra LORI koji će krajem ove godine biti završen tako da će djeca s ludbreškog područja moći posjetiti prve Newton sobe u Hrvatskoj te time stjecati nova znanja i praktične vještine – stoji na službenoj Facebook stranici Grada Ludbrega.
Foto: Grad Ludbreg (Facebook)
Foto: Grad Ludbreg (Facebook)
Foto: Grad Ludbreg (Facebook)
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Modni kutak

Prelijepa djevojka zaraznog osmijeha odlično isfurala legendarni predmet koji će biti hit ovog ljeta

Zaraznim osmijehom ova nas je prelijepa djevojka koja je prošetala koprivničkim trgom jednostavno "kupila". I ne samo time, odjevni...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×