22.9 C
Koprivnica
Petak, 10. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
14. po redu

Došlo je vrijeme za još jedne “Novigradske staze”, saznajte kako se prijaviti
D

Završetak pohoda planiran je oko 13 sati u vatrogasnom dvorištu i dvorani ZKF-a uz prezentaciju arheoloških iskapanja i istraživanja na lokalitetu uz groblje Sv. Klare, a nakon toga slijedi okrjepa i druženje uz piće i planinarski grah

Ne propustite

Ove subote, 8. srpnja, za sve ljubitelje planinarenja organizirane su Novigradske staze, a okupljanje zainteresiranih je u 6.30 sati na nogometnom igralištu NK Drave u Novigradu Podravskom.

Nakon okupljana kreće se prema Komarnici i Komarničkoj ulici do “Pavetićevog” i preko vrtova do kuće Rumek Marije – Mace, gdje će se moći razgledati izložba slika uz recitacije domaćice i članova KUD-a Ivan Vitez Trnski.

– Potom slijedi, odlazak do “Maltarićevih splavi”, nekad mlina i pilane te do imanja Vedriš Vlade – Dadaca gdje će ujedno biti i stanka i okrjepa. Pohod se nastavlja do kuće Štefanec i “Mađarovog” te se uspinjemo na šumski dio i šumskim i goričkim putevima vraćamo nazad u centar Novigrada – poručili su organizatori.

Završetak pohoda planiran je oko 13 sati u vatrogasnom dvorištu i dvorani ZKF-a uz prezentaciju arheoloških iskapanja i istraživanja na lokalitetu uz groblje Sv. Klare, a nakon toga slijedi okrjepa i druženje uz piće i planinarski grah.

Trajanje pohoda: Ukupno oko pet i pol sati laganog hoda + pauze

 

POTREBNA OPREMA: osnovna planinarska oprema, sklopivi štapovi za hodanje, jednodnevni ruksak, zaštita od kiše i sunca, za vrijeme pohoda hrana i piće iz ruksaka po osobnim potrebama

 

Vodič iz HPD-a BILO: Renato Rac
-Vodič iz Novigrada: Jozo Harabajza

 

Zainteresirani sudionici planinarskog pohoda iz Novigrada Podravskog mogu se javiti organizatorima: Jozo Harabajza, mob – 092 104 6902 ili Ivan Mićurin, mob – 098 183 0919

 

NAPOMENA: Odazivom na izlet svaki pojedinac potvrđuje da ispunjava zdravstvene i psihofizičke uvjete za sigurno sudjelovanje na istom, da prihvaća ovaj program, da izletu pristupa na osobnu odgovornost te da će se u skladu s planinarskom etikom pridržavati plana izleta, odluka i uputa vodiča. Organizator zadržava pravo izmjene programa izleta s obzirom na objektivne okolnosti na terenu te u slučaju nepredviđenih okolnosti.

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Uzbudljivo do kraja

[ČETVRTA NL] Pred nama su dva podravska derbija! El Classico u Molvama, Tehničar mora dobiti Ferdinand!

Ovog vikenda očekuju nas utakmice 23. kola Četvrte nogometne lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica. Pet utakmica igra se u subotu s početkom...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×