20.9 C
Koprivnica
Nedjelja, 12. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
UREĐENJE

Promijenili prostorni plan, formirat će se nova ulica i graditi nove prilazne ceste
P

Izmjenama je predviđena i gradnja još jedne prilazne ceste dječjem vrtiću i to iz smjera Ulice Grgura Karlovčana kaže Darko Sobota

Ne propustite

Općina Kalinovac krenula je u još jednu izmjenu prostornog plana. Novim izmjenama prvenstveno su obuhvaćena područja na raskrižja ulica Kolodvorska, Grgura Karlovčana i Mate Kaića u Kalinovcu gdje se poljoprivredna zemljišta pretvaraju u građevinska čime će se stvoriti i preduvjeti za formiranje nove ulice.

-Izmjenama je predviđena i gradnja još jedne prilazne ceste dječjem vrtiću i to iz smjera Ulice Grgura Karlovčana. Predviđena je i gradnja svojevrsne obilazne ceste do industrijske zone uz Podravsku magistralu kako bi i na taj način smanjili kamionski promet na samom ulazu u Kalinovac – kaže Darko Sobota, načelnik Općine Kalinovac.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Modni kutak

Vamp Koprivničanka na trenutak nas je zamislila, je li ovo Monica Belluci na koprivničkom trgu?

Titulu najbolje usklađene špicerice ovaj vikend zasigurno nosi ova vamp crna Koprivničanka. Na trenutak nas je, priznajemo, zamislila, nije...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×