15.2 C
Koprivnica
Srijeda, 22. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Kakvi sretnici

Znamo tko će na Forestlandu plesati do jutra! Donosimo punu satnicu festivala, pogledajte tko i kada nastupa
Z

Ne propustite

Igrali ste se s nama, a mi smo izvukli sretne dobitnike koji će na Forestlandu plesati do jutra!

One su Ivana Logar Eršeg i Petra Komes, a nakon što nam se jave u inbox Facebook profila portala ePodravina, bit će im poslane ulaznice.

Donosimo vam i sve detalje o festivalu!

Ljeto znači Forestland!

Najveći kontinentalni festival elektronske, rap, hip hop i trap glazbe na redu je ovaj vikend. Međimurski Forestland festival održat će se po 11. puta i to od 21. do 22. srpnja. Dva dana, 48 sati, tri pozornice, 60 artista, DJ-a i repera, ali i nekoliko tisuća ljudi stiže na Forest!

Prvi donosimo satnicu!

Od petka u 13:00 sati, kada kreće glavna pozornica, pa sve do nedjelje u 12:00 kada točno u podne Rosana Rabuza zatvara Forestroom, a Pintha Forestland stage, Međimurje je centar glazbe. „Dekada, desetljeće, je iza nas u organizaciji, u Forestland priči i veselimo se i ovom, novom izdanju“ rekao je Krešo Biškup iz organizacije. „Forestland se gradi godinu dana, a mi već razmišljamo i o idućim, novim izdanjima, veselimo se razvijati ovu priču i u turističkom smjeru, jer Forestland je svakako adut regije. I ove godine nam dolaze DJ-i iz Engleske, po prvi puta i iz Izraela, ali i iz Turske, Austrije, Njemačke, Slovenije, BiH i Srbije, naravno uz našu domaću snagu. Ukidanjem Schengena još više smo povezali se sa Slovenijom, festivali ruše granice, povezuju i opuštaju ljude, zato baš i je event industrija najveći generator turističkih dolazaka. Vidimo se u šumici!“

Techno, trap, house ili rap?

Na festivalski petak će, uz neizostavni „forestland“ ili main stage, noć obilježiti i Forestroom. Po prvi puta cijela pozornica pripada isključivo ženama koje će od 19:30 pa sve do ranih jutarnjih sati vladati šumskom pozornicom. Uz nama dobro poznate Risu Brown, Emily i Andreu Fox iz Maribora, na Forestland stiže i Lena Glish, ali i mlade nade elektronske scene iz regije – Lanna i Talija iz Srbije. Kroz suradnju sa srbijanskim minisarstvom kreativne i inovativne industrije i program „Serbia creates music“, Forestland će ugostiti djevojke koje su razvalile Exitom i brojnim drugim festivalima, a upravo će im Forestland biti prvi izlazak u Hrvatsku.

Uz Female Forestroom, na Forestland glavnoj pozornici očekuje nas nastup sjeveru jako dobro poznatog Kirila Djaikovskog koji nastupa uz svoju vokalisticu TK Wonder. Kirilu prethodi energični nastup dvojca Buba Corelli i Jala Brata, ali i vjerojatno najboljeg regionalnog DJ-a i producenta Architecta koji se vraća na Forest nakon 7 godina!

Subota će u šumici odzvanjati ritmovima Ibize i njemačkog techna koje spajaju na „Room-u“ Ramiro Lopez, Tomo in der Muhlen i Kraundler, dok main stage će gorijeti uz nastupe Relje, Detrona, mladih slovenskih repera JunioRa i Tamzyja, a sve će kulminirati nastupima izraelskog DJ-a Mr. Blacka i Tai Woffindena. Festival na glavnoj Forest pozornici zatvaraju Vedran Car i svima dobro poznati Pintha in DaHouse.

Tattoo, pirsing ili zip line?

Forestland nebi bio najbolji izlazak u šumicu da tamo ne možete navratiti i na Tattoo kod Mrlje, u barbershop Askari iz Lenarta, na facepainting, hena bodypainting, piercing. Uvijek je tu opcija spustit se najdužim zip lineom preko cijele glavne pozornice, možda baš u trenutku nastupa tvog omiljenog DJ-a! Uz food court by Pomodoro, Bajzovi i  Škartoc, brojni popratni sadržaj, na Forestland-u možeš kupiti i nove Micakatapepa majice iz kolekcije XD, ali i nove Forestland majice, ili platnene vrećice za svaki dan!

Festivalske ulaznice i na ulazu na festival će iznositi 30 eura i vrijede za oba dana, dok samo subotu možete kupiti na ulazu (ili online u subotu popodne) po cijeni od 20 eura.

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Modni kutak

Prelijepa djevojka zaraznog osmijeha odlično isfurala legendarni predmet koji će biti hit ovog ljeta

Zaraznim osmijehom ova nas je prelijepa djevojka koja je prošetala koprivničkim trgom jednostavno "kupila". I ne samo time, odjevni...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×