20.1 C
Koprivnica
Subota, 11. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Kreativni kutak

U Knjižnici i čitaonici Fran Galović u tijeku je izložba koprivničkih i zadarskih učenika na temu “Nacrtaj EU projekt”
U

Treba spomenuti kako su ovi radovi bili izloženi u razmaku od 30. lipnja do 14. srpnja u Ogranku Grada Gradske knjižnice Zadar u Providurovoj palači

Ne propustite

U Knjižnici i čitaonici Fran Galović Koprivnica možete pogledati izložbu koprivničkih i zadarskih učenika na temu “Nacrtaj EU projekt”.

Na likovnim radionicama, učenicima nižih razredima osnovnih škola predstavljena su po tri EU projekta s područja Koprivničko-križevačke i Zadarske županije koji su financirana sredstvima iz EU fondova, nakon čega su oni odabrali jedan od tri projekta koji su zatim i naslikali.

– Cilj ove izložbe je kreativnim radovima učenika predstaviti neke od najznačajnijih EU projekata s područja Koprivničko-križevačke i Zadarske županije i približiti ih široj javnosti te na taj način obilježiti i „10 godina od ulaska RH u EU“ – poručuju iz Europe Direct Koprivničko-križevačke županije.

Treba spomenuti kako su ovi radovi bili izloženi u razmaku od 30. lipnja do 14. srpnja u Ogranku Grada Gradske knjižnice Zadar u Providurovoj palači.

Izložbu možete posjetiti do 28. srpnja 2023. godine.

Foto: Knjižnica i čitaonica Fran Galović

 

 

 

 

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Tužiteljstvo se žalilo

Sud stao na stranu privedenog, nije ozbiljno prijetio koprivničkom policajcu koji ga je tukao kod privođenja

Koprivnički je Općinski sud oslobodio, nepravomoćno, muškarca sa šireg koprivničkog područja kaznenog djela prijetnje prema službenim osobama - policajcima....
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×