15.2 C
Koprivnica
Srijeda, 22. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
LJETNI PARTY

U petak na Cerinama pjeva Eric Vidović, a ulaz je besplatan
U

Za sve kupače, ali i ostale posjetitelje sunčališta na Cerinama tako se priprema opuštajuće poslijepodne i večer glazbe uz ljetne koktele

Ne propustite

Na Bazenima Cerine u petak od 18:00 sati nastupa naša mlada zvijezda, Eric Vidović. Za sve kupače, ali i ostale posjetitelje sunčališta na Cerinama tako se priprema opuštajuće poslijepodne i večer glazbe uz ljetne koktele, u atmosferi koju će dodatno ‘začiniti’ majka priroda svojim spektakularnim zalaskom sunca iza obronaka Bilogore.

– Ulaz na sunčalište Cerina je besplatan svim posjetiteljima, a uz poznate ritmove Ericovih hitova, uživajte u našoj ponudi koktela. Na sunčalištu potražite kutak za dječju igru, hlad ispod drveća ili pak osvježenje u sjenici koja je za goste otvorena tijekom cijelog ljeta. Ako ste gladni, tu je restoran s bogatom ponudom jela, a svi oni željni aktivnog odmora tu je teren za odbojku na pijesku – poručuju organizatori.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Modni kutak

Prelijepa djevojka zaraznog osmijeha odlično isfurala legendarni predmet koji će biti hit ovog ljeta

Zaraznim osmijehom ova nas je prelijepa djevojka koja je prošetala koprivničkim trgom jednostavno "kupila". I ne samo time, odjevni...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×