15.7 C
Koprivnica
Srijeda, 22. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
festival pjesme i plesa "Ohrid waves"

Udruga žena Dinjevac i HFD Sesvečice predstavile su se spletom podravskih pjesama, plesova i polki u Sjevernoj Makedoniji
U

Na samom festivalu sudjelovale su folklorne i plesne grupe iz Rumunjske, Ukrajine, Crne Gore, Srbije te Albanije

Ne propustite

U još jednoj suradnji između Virovitičko-podravske i Koprivničko-križevačke županije, Udruga žena Dinjevac i Hrvatsko folklorno društvo Sesvečice boravili su u Ohridu gdje su nastupile na XXV. Internacionalnom festivalu pjesme i plesa “Ohrid waves” u Sjevernoj Makedoniji.

Svoje udruge, mjesta, županije i Republiku Hrvatsku predstavili su spletom podravskih pjesama, plesova i polki, te time promovirali kulturu i tradicijske običaje podravskog kraja.

Na samom festivalu sudjelovale su folklorne i plesne grupe iz Rumunjske, Ukrajine, Crne Gore, Srbije te Albanije.

– Drago nam je da smo i ove godine zajedno otputovali i predstavili našu Podravinu, ali i lijepu našu. Još jednom smo pokazali ovo bogatstvo koje imamo i koje trebamo čuvati od zaborava kako bi se ovakva tradicija nastavila i dalje. Još jedno prekrasno iskustvo je iza nas, a naravno punim plućima nastavljamo tako i dalje – poručuju iz ovih društava.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Modni kutak

Prelijepa djevojka zaraznog osmijeha odlično isfurala legendarni predmet koji će biti hit ovog ljeta

Zaraznim osmijehom ova nas je prelijepa djevojka koja je prošetala koprivničkim trgom jednostavno "kupila". I ne samo time, odjevni...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×