17.9 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 20. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Koprivnički knjižničari u Švedskoj
K

Ne propustite

I ove godine je praksa Knjižnice i čitaonice «Fran Galovć» Koprivnica prepoznata kao inovativna  na međunarodnoj razini te uvrštena među primjere najbolje knjižnične prakse na Svjetskom kongresu Međunarodnog saveza knjižničarskih udruga i organizacija, što će se održati u Gothenburgu, Švedska, 10.-15.8.2010.

Koprivničku knjižnicu će predstavljati Dijana Sabolović-Krajina  s izlaganjem o programu zdravstvenih konzultacija i Kristian Ujlaki, koji je zajedno s Josipom Strmečki pripremio izlaganje na posteru o projektu suradnje s Udrugom slijepih Koprivničko-križevačke županije u senzibilizaciji vrtićke djece na  potrebe slijepih i slabovidnih vršnjaka.

Koprivnička knjižnica se zahvaljuje svima koji su sudjelovali u pripremi i realizaciji ovog sudjelovanju na Svjetskom kongresu knjižničara i informacijskih stručnjaka, a posebice Gradu Koprivnici i Ministarstvu kulture RH.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

U Kalinovcu

STRADALA DJEVOJKA Mladić uzeo prednost vozačici (23), ona se autom odbila u metalnu ogradu

Još jedna teža prometna nesreća dogodila se u Kalinovcu, i ova u nedjelju. Bilo je to oko 11.35 sati...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×