13.2 C
Koprivnica
Utorak, 14. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
gradsko vijeće

Pakasin pitao zašto u Komunalcu ne rastu plaće, N. Tetec: Rasla su neto primanja koja sada iznose 947 eura, u pregovorima smo da se stanje još popravi
P

Neto primanja porasla su 7,98 posto i naravno da ćemo pratiti situaciju dalje, inflaciju i sve ostalo, rekla je Nataša Tetec.

Ne propustite

Kako su na sjednici Gradskog vijeća Grada Koprivnice podnesena izvješća o poslovanju Komunalca i Koprivničkih voda, tako se nametnulo i pitanje plaća radnika.

To pitanje postavio je HNS-ov Goran Pakasin koji je rekao da je iz izvješća vidljivo da plaće u Komunalcu u odnosu na prošlu i pretprošlu godinu nisu rasle, dok u Koprivničkim vodama jesu.

Gradsko vijeće
Goran Pakasin // Foto: Ivan Balija

Predsjednica Uprave Komunalca Nataša Tetec odgovorila je da plaće nisu rasle, ali primanja jesu.

– Neto plaća iznosila je 741 euro, međutim neto primanja gdje su naknada za prehranu, putni troškovi, dodaci uz mjesečnu plaću i sva ostala primanja koje dobivaju radnici poput regresa i božićnice, iznosila je 947 eura. Tu smo oko 1000 eura što je nešto niže od prosjeka grupacije, ali skoro u prosjeku grupacije. Neto primanja porasla su 7,98 posto i naravno da ćemo pratiti situaciju dalje, inflaciju i sve ostalo. Stalno smo u pregovorima sa sindikatom i razgovaramo o svim mogućnostima da se popravi to stanje – pojasnila je Tetec.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Savjeti

Navike muža vas jako živciraju? Evo kako da brak ipak ne pati

Donosimo tri načina za sretan brak kada vas suprug živcira. 1. Budite 'dobri pronalazač' Kad bismo vas zamolili da navedete najiritantnije...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×