15.4 C
Koprivnica
Srijeda, 22. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
PROJEKT ZAŽELI

Općina Virje planira i dalje starijim i nemoćnim osobama osigurati dolaske gerontodomaćica
O

U sklopu projekta predviđeno je zapošljavanje sedam gerontodomaćica koje će brinuti o najmanje 42 starije i nemoćne osobe. Planirano trajanje projekta je 36 mjeseci od čega će gerontodomaćice raditi 33 mjeseca

Ne propustite

Općina Virje u suradnji s PORA Razvojnom agencijom Podravine i Prigorja prijavila je projekt Zaželi provedi 4 na natječaj iz programa Zaželi – prevencija institucionalizacije. Nositelj projekta je Općina Virje, a vrijednost je 346.500 eura.

U sklopu projekta predviđeno je zapošljavanje sedam gerontodomaćica koje će brinuti o najmanje 42 starije i nemoćne osobe. Planirano trajanje projekta je 36 mjeseci od čega će gerontodomaćice raditi 33 mjeseca.

– Cilj projekta je povećanje socijalne uključenosti i prevencija institucionalizacije ranjivih skupina osiguravanjem dugotrajne skrbi, dok je svrha projekata pružanje usluge potpore i podrške u svakodnevnom životu starijim osobama i osobama s invaliditetom na području Općine – navode u Općini Virje.

Razvojna agencija PORA pružala je stručnu pomoć u pripremi dokumentacije u sklopu provedbe projekta Uz PORU po potporu.

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Modni kutak

Prelijepa djevojka zaraznog osmijeha odlično isfurala legendarni predmet koji će biti hit ovog ljeta

Zaraznim osmijehom ova nas je prelijepa djevojka koja je prošetala koprivničkim trgom jednostavno "kupila". I ne samo time, odjevni...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×