7.6 C
Koprivnica
Petak, 10. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Slavlje

FOTO Policijska uprava koprivničko-križevačka svečano obilježila Dan policije
F

U kapelici sv. Florijana, Svetu misu za sve poginule i preminule hrvatske branitelje i pripadnike Ministarstva unutarnjih poslova predvodio je policijski kapelan vlč. Ozren Bizek

Ne propustite

Uoči blagdana sv. Mihovila Policijska uprava koprivničko-križevačka jučer je svečano obilježen Dan policije.

U spomen na sve poginule i nestale pripadnike hrvatske policije u Domovinskom ratu, položeni su vijenci i zapaljene svijeće kod Spomenika hrvatskoj slobodi za branitelje iz Domovinskog rata.

U kapelici sv. Florijana, Svetu misu za sve poginule i preminule hrvatske branitelje i pripadnike Ministarstva unutarnjih poslova predvodio je policijski kapelan vlč. Ozren Bizek.

Završna svečanost održana je u zgradi Policijske uprave koprivničko-križevačke gdje je v.d. načelnika PU Marijan Kirin upriličio prijem za predstavnike lokalne samouprave, pravosudnih institucija, državne uprave, ministarstva branitelja, predstavnike udruga, bivše načelnike i sadašnje voditelje odjel.

Kirin je naglasio kako Policijska uprava uspješno obavlja sve zadatke i prilagođava se novim okolnostima, a uz nužne represivne mjere prioritet su im preventivne aktivnosti, posebno u prometu. Zahvalio je na partnerstvu Županiji i gradovima Koprivnici, Križevcima i Đurđevcu te istaknuo kako su sastavni dio žurnih službi, s kojima također odlično surađuju.

Zapovjednik Interventne jedinice policije Matija Skelin predstavio 30 godina povijesti rada Policijske uprave sa sastavnicama.

U prigodnim govorima obratili su se v.d. načelnik PU Marijan Kirin, župan Darko Koren i zamjenica gradonačelnika Ksenija Ostriž, a slavlju su se pridružili, između ostalih i gradonačelnik Mišel Jakšić te dožupan Ratimir Ljubić.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

prigoda

[IMENDANI] Sretan imendan slavljenicama!

Beata i Mirna, želimo vam sretan imendan! Beata je blaga, elegantna, atraktivna, temeljita i ambiciozna. Mirna je mlada, inspirativna, radosna, nadarena...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×