15.4 C
Koprivnica
Utorak, 21. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
15. SUSRET

Mali Virovci sudjelovali na druženju gradova i općina prijatelja djece u Karlovcu, evo što su sve radili
M

Tema susreta bila je Zeleni susreti – učinkovito, digitalno i održivo

Ne propustite

Predstavnici Općine Virje – prijatelja djece i Društva Naša djeca Virje sudjelovali su u petak 22. rujna na 15. susretu gradova i općina prijatelja djece u Karlovcu.

Tema susreta bila je „Zeleni susreti – učinkovito, digitalno i održivo“, a na ovom susretu bile su Danijela Večenaj, predsjednica DND-a, Iva Hrženjak, voditeljica Dječjeg foruma “Iskrice”, te članice foruma Jana Žuškin i Lana Marčinko.

Svečano otvorenje Susreta održano je u Gradskom kazalištu Zorin dom, a nastavilo se panelom za odrasle u karlovačkom novootvorenom Kinu Edison i radionicama za djecu koje su bile predviđene na čak šest lokacija.

Članice Društva aktivno su sudjelovale u radionici izrade lutaka od recikliranih materijala, a cjelodnevni susret završen je obilaskom slatkovodnog akvarija Aquatika.

Foto: Općina Virje
Foto: Općina Virje
Foto: Općina Virje
Foto: Općina Virje
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Modni kutak

Prelijepa djevojka zaraznog osmijeha odlično isfurala legendarni predmet koji će biti hit ovog ljeta

Zaraznim osmijehom ova nas je prelijepa djevojka koja je prošetala koprivničkim trgom jednostavno "kupila". I ne samo time, odjevni...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×