15.4 C
Koprivnica
Srijeda, 22. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
ŠAH

Jelena Kokša opravdala očekivanja na Svjetskom prvenstvu u Meksiku, nijanse je dijelile od ulaska među najbolje
J

Sam plasman na još jedno Svjetsko prvenstvo za mene je uspjeh, a mogu reći i da sam opravdala očekivanja u Meksiku jer sam ostvarila najbolji rezultat na svim europskim i svjetskim prvenstvima na kojima sam nastupila kaže Jelena Kokša

Ne propustite

Jelena Kokša iz Molva, članica novovirovskog Šahovskog kluba Konaki, bila je uspješna na juniorskom Svjetskom prvenstvu koje je održano u Meksiku.

U 11 mečeva Jelena je osvojila šest bodova i u konkurenciji 85 mladih nada zauzela 35. mjesto. Nova svjetska prvakinja, Argentinka Candela Be osvojila je 8,5 bodova, a da su nijanse Jelenu dijelile od ulaska u top deset potvrđuje i podatak da je za devet mjesto bilo potrebno sedam bodova.

– Sam plasman na još jedno Svjetsko prvenstvo za mene je uspjeh, a mogu reći i da sam opravdala očekivanja u Meksiku jer sam ostvarila najbolji rezultat na svim europskim i svjetskim prvenstvima na kojima sam nastupila. Konkurencija je bila iznimno jaka, a šest bodova u 11 partija je itekako dobar rezultat. Bila sam nadomak još kojeg boda, ali nema razloga za nezadovoljstvo  – kaže Jelena Kokša.

Foto: ustupila Jelena Kokša
Foto: ustupila Jelena Kokša
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Modni kutak

Prelijepa djevojka zaraznog osmijeha odlično isfurala legendarni predmet koji će biti hit ovog ljeta

Zaraznim osmijehom ova nas je prelijepa djevojka koja je prošetala koprivničkim trgom jednostavno "kupila". I ne samo time, odjevni...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×