25.2 C
Koprivnica
Utorak, 30. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

VIDEO Petković uoči Dinama: Gledatelji će biti zadovoljni
V

Ne propustite

100820-petkovic-mSlaven Belupo će u nedjelju u 5. kolu Prve HNL dočekati zagrebački Dinamo. Modri su predvođeni novim trenerom Vahidom Halilhodžićem uspješno odraditi prvu utakmicu kvalifikacija za Europsku ligu, u četvrak su u Györu istoimenog domaćina pobijedili rezultatom 2:0 i došli na korak do ulaska u skupinu.

– Svaka utakmica s Dinamom u Koprivnici pobudi veliku pozornost gledatelja. Očekujem da ćemo mi biti na puno boljem nivou nego što smo bili u Splitu. Mi ćemo u svakom slučaju pokušati pobijediti, a isto to će učiniti i Dinamo, pa je sigurno da će gledatelji biti zadovoljni – izjavio je trener Slavena Belupa Mile Petković.

 

Sastav u kojem će se Farmaceuti suprotstaviti prvaku još nije poznat, moguća je poneka promjena u odnosu na Split. No, najvjerojatnije će krenuti: Rodić – Purić, Kokalović, Rogulj, Maras – Milardović – Gregurina, Vojnović, Poljak – Mujanović, Bušić.

Slaven Belupo i Dinamo sastaju se u nedjelju s početkom u 20 sati na Gradskom stadionu u Koprivnici, a utakmicu će suditi Ante Vučemilović-Šimunović iz Osijeka. Ulaznice se po cijeni od 30 kuna mogu kupiti na stadionskim blagajnama, prodaja počinje od 17 sati.

Iako su navijači Dinama okupljeni oko BBB najavili bojkot do daljnjega, za gostujuće navijače na tribini će biti predviđen poseban prostor, a utakmica je dobila karakter visokog rizika, pa će biti postrožene sigurnosne mjere.

U dosadašnjim koprivničkim ogledima ova dva kluba, Slaven je zabilježio 4 pobjede i 5 remija, Dinamo je slavio 7 puta, a gol-razlika je 17:23 za zagrebačku momčad.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Modernizacija traje...

NOVI ŠOK IZ HŽ-a Zatvara se pruga Koprivnica – Križevci od 2. do 18. svibnja, objavili sve detalje – sretno!

Kako doznajemo, zbog nastavka radova, pruga državna granica – Botovo – Dugo Selo bit će zatvorena za promet između kolodvora Križevci i Koprivnica....
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×