33.5 C
Koprivnica
Subota, 27. srpnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
NALETIO NA PLAVCE

Srušio tuđe hrastove, ali plan s krađom drva mu nije uspio, ulovili ga policajci
S

Vlasnik stabala je oštećen za 2.800 eura, a protiv osumnjičenika je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu navode u županijskoj Policijskoj upravi

Ne propustite

Uskoro kreće nova sezona grijanja pa su sve aktualnije i krađe drva po šumama. Takav slučaj zabilježili su i križevački policajci koji su ulovili starijeg „gospodina“, 63-godišnjaka koji je pokušao iz šume „izvući“ više stabala hrasta.

– U šumi nedaleko od mjesta Ivanec Križevački 63-godišnjak je srušio više stabala hrasta, koje je ispilio i izvezao van šume gdje je zatečen po policijskim službenicima. Vlasnik stabala je oštećen za 2.800 eura, a protiv osumnjičenika je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu – navode u županijskoj Policijskoj upravi.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Vruća subota

FOTO/VIDEO Vruću koprivničku špicu zagrijale ljetne odjevne kombinacije

Visoke temperature u nisu zaustavile mnogobrojne građane da prijepodnevne sate provedu u središtu grada. Zrinski trg u Koprivnici tako je...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×