20.1 C
Koprivnica
Subota, 11. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
PODIGNUTA OPTUŽNICA

Milenko i Matija brutalno prebili Darija jer je sporo vozio, sve je na snimkama, a oni se toga ne sjećaju
M

Na snimci nadzorne kamere vidljivo da se Darijo nakon zaustavljana auta uopće ne obraća njima te da ga je Matija prvi nokautirao, a nakon što je pao na cestu još ga je i cipelario. Kad se Dario pridigao ,još ga je i Milenko udario

Ne propustite

Milenko i Matija iz Pitomače mogli bi završiti iza „rešetaka“ zbog suludog ispada od prije godinu dana, kad su brutalno pretukli Darija iz Kloštra Podravskog.

Nakon obračuna s njima dvojicom Darijo je završio sa slomljenom čeljusti, puknutom arkadom te natučenom glavom i prsnim košem, a protiv njih dvojice je podignuta optužnica i koprivničko Državno odvjetništvo od suda traži da ih se kazni sa zatvorskom kaznom od osam mjeseci.

Lani u listopadu, Milenko i Matija su iz Pitomače krenuli na gablec u Kloštar Podravski, a na putu su „naletjeli“ na Darija koji je, prema njihovim tvrdnjama, s parkirališta sa svojim autom „izletio“ ispred njih pa ga je Milenko pokušao pretječi, a iz suprotnog smjera mu je naišao kamion pa je morao zakočiti te mu je potrubio. Prilikom pretjecanja, Milenko tvrdi, da je spustio prozor i doviknuo Dariju što radi i da su zbog njega mogli stradati u prometnoj nesreći, na što mu je Darijo viknuo: ‘Je… ti mater, kome ti sviraš’ Kad su stali pred restoranom, dodao je Milenko, Darijo je došao za njima i psovao mu majku i oca, bez obzira na njegovo upozorenje da mu je majka mrtva.

Milenko tvrdi i da je Darijo namjeravao prvi njega udariti pa ga je u samoobrani s obadvije ruke „pogodio“ u glavu te da ga Matija uopće nije udario i da su njih dvojica nakon toga krenuli prema restoran. Kad se Darijo pridigao, prema priči Milenka, počeo je vikati da će otići po pištolj i da će ih ubiti, ali su oni mirno otišli na gablec u restoran. Očekivali su, dodao je Milenko, da će doći policija, a nakon što su se najeli platili su račun i otišli jer policije nije bilo.

No, Darijeva priča je sasvim drugačija, a da bi njegov iskaz mogao biti istinit potvrđuje i snimka nadzorne kamere s mjesta gdje su ga pretukli Milenko i Matija. Naime, na snimci je vidljivo da se Darijo nakon zaustavljana auta uopće ne obraća njima te da ga je Matija prvi nokautirao, a nakon što je pao na cestu još ga je i cipelario. Kad se Dario pridigao još ga je i Milenko udario, a tučnjava je stala kad se zaustavila jedna vozačica i rekla da prestanu tući Darija te da će zvati policiju.

Dario tvrdi da im nije oduzeo prednost te da se zapravo vozio sporo jer je prevozio plastične cijevi i prtljažniku mu je bio otvoren. Vidio je u retrovizor da je iza njega „dojurio“ auto i da je vozač bio nervozan jer ga nije mogao pretječi.

Kad ga je pretjecao mahao mu je da se vozi iza njega, a on je prvo mislio da je to njegov prijatelj pa je to i napravio. No, kad je stao nedaleko od restorana i izašao iz auta shvatio je da to nije njegov prijatelj, a jedan od dvojice muškaraca odmah ga je počeo vrijeđati psovkama, a drugi mi je vikao „ne znaš ti s kim imaš posla, ne znaš ti tko smo mi“. Tad ga je jedan počeo udarati i vikati „sad znaš tko smo mi“. Prema iskazu Darija Matija ga je i cipelario, a u jednom trenutku ga je i Milenko počeo udarati.

Divljački napad, dodao je Dario, prestao je kad se zaustavio jedan auto, a ispostavilo se da je to bila njegova prijateljica koja mu je pomogla i da se nakon odlaska napadača pribere i nazove policiju.

Kako su nadzorne kamere pokazale da su očito Milenko i Matija nasrnuli na Darija koji im se nije obraćao te ga brutalno pretukli, koprivničko Državno odvjetništvo podiglo je optužnicu protiv pitomačkog dvojca i zatražilo da ih se kazni s osam mjeseci zatvora.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Tužiteljstvo se žalilo

Sud stao na stranu privedenog, nije ozbiljno prijetio koprivničkom policajcu koji ga je tukao kod privođenja

Koprivnički je Općinski sud oslobodio, nepravomoćno, muškarca sa šireg koprivničkog područja kaznenog djela prijetnje prema službenim osobama - policajcima....
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×