15.4 C
Koprivnica
Utorak, 21. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
miljenik ženske publike

Željko Samardžić u Koprivnici će vas provesti kroz glazbeno putovanje koje ćete dugo pamtiti
Ž

Vidimo se u dvorani Srednje škole 9. prosinca!

Ne propustite

Pripremite se za glazbeni događaj koji će ostati urezan u vašem pamćenju! U subotu, 9. prosinca, dvorana Srednje škole postaje epicentar glazbenog uzbuđenja jer po prvi puta u povijesti, Koprivnicu će obasjati bljesak zvijezde – Stari lav Željko Samardžić!

Svi ljubitelji glazbe znaju da je Željko Samardžić neosporna regionalna zvijezda s nizom hitova koji su obarali rekorde i osvajali srca publike desetljećima. Ovaj izvanredni glazbenik i miljenik ženske publike sprema se zapaliti pozornicu svojim nevjerojatnim vokalom i zaraznom energijom. Bilo da ste obožavatelj njegovih balada ili veselih pjesama, očekuje vas glazbeno putovanje koje ćete dugo pamtiti.

No, to nije sve! Uz Željka Samardžića, na pozornici će zablistati i domaće Cure iz Centra. Ove talentirane mlade dame osvajaju srca publike iz dana u dan i imaju sve veći broj obožavatelja. Njihova glazba je spoj strasti, energije i talenta, a njihov nastup garantira nevjerojatno iskustvo za sve prisutne.

Ovo je večer koju ne smijete propustiti, prilika da uživate u glazbi Željka Samardžića i upoznate mlade nade glazbene scene.

Rezervirajte svoje ulaznice na vrijeme jer se očekuje veliko zanimanje za ovaj spektakl. Budite dio nezaboravnog koncerta u Koprivnici, gdje će se glazba spojiti s emocijama i stvoriti trenutke koje ćete nositi sa sobom zauvijek.

Vidimo se u dvorani Srednje škole 9. prosinca!

Ulaznice su već dostupne na Eventimu ili na Tisak Media, Tisak Plus i na benzinskim pumpama Petrol.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Modni kutak

Prelijepa djevojka zaraznog osmijeha odlično isfurala legendarni predmet koji će biti hit ovog ljeta

Zaraznim osmijehom ova nas je prelijepa djevojka koja je prošetala koprivničkim trgom jednostavno "kupila". I ne samo time, odjevni...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×